Vučić: Imam kuma koji me zajedno ruši sa Đilasom

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

09.02.2021

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, na pitanje da prokomentariše objavu Krika da je njegov kum Nikola Petrović kupio aviokompaniju Stanka Subotica, da on ima 75 kumova i da ne zna šta sve oni rade privatno, kao i da je među njima i Zoran Bašanović koji ga sada ruši zajedno sa Draganom Ðilasom.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vučić

- Nemam pojima šta radi i kupuje (Nikola Petrović), privatnim poslovima se bavi, uvek je bio bogat, imam i drugog kuma Bašanovića koji je zajedno sa Draganom Ðilasom kupio televiziju. Ali, kakave ja veze imam sa tim - zapitao je Vučić.

To nije moj i Bašanovićev ili moj i Petrovićev novčanik, istakao je predsednik.


Istakao je da se on lično ne bavi nikakvim privatnim biznisom, kao i da se nikada nije vozio Petrovićevim autobusima ili avionima.

- Čovek se ceo život bavi prvatnim biznisom. Reč je o čoveku koji je bio bogat i pre politike. Jedinu vezu sa državom je imao kada mu je režim DS davao dozvole za neke hidroelektrane, a u naše vreme ništa od toga nije dobio, a šta radi privatno, to je njegova stvar - naglasio je Vučić.

Istakao je i da njegov kum Bašanović od njega nije dobio ništa niti može.

- Probajte da pokušate da pronađete nešto kod mene, a ne da progonite ljude jer sam pre 15 ili 20 godina nekom krstio dete ili bio kum na venčanju. Imam 75 kumova i ne mogu da odgovaram za svakog od njih. To je njihova privatna stvar šta rade - naglasio je on.

Vučić dodaje da, kako kaže, kod nekih postoji nervoza pa potežu to pitanje pošto ne mogu da objasne kako su uvećali imovinu za 619 miliona evra, što je, kaže, zvančan podatak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Milan

09.02.2021 16:50

Pokušavaju da ga povežu sa svakim ali im to ne ide.

Dejo

09.02.2021 18:22

Dok mi podržavamo Vučića građani niko mu nikad ništa neće moći. Od mene će uvek imati punu podršku jer je veliki borac i veliki čovek koji se bori za ovu zemlju.

Mirko

09.02.2021 20:02

Strasno, ali takve ljude treba distancirati od sebe.

Ivana

09.02.2021 21:10

Ovo je stvarno strašno kakav je to čovek kome je novac preči od prijateljstva, pa ovo nema nigde na svetu samo u Srbiji.