"VELIKI UDARAC ZA MAFIJU!" Vučić o novim hapšenjima: Čestitam svima koji su dobro uradili svoj posao!

Autor: Republika

Vesti

04.02.2021

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije je obraćajući se povodom 100 dana rada Vlade Srbije rekao i da se zahvaljuje policiji koja je objavila rat mafiji, a sve to povodom jutrošnjih hapšenja.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vučić

- Mislim da svaki građanin može da bude zadovoljan da se policija i država obračunava sa mafijom - rekao je predsednik Srbije. 

- Odlična saradnja MUP i BIA doveli su nas do boljih rezultata i toga da svako u Srbiji može da se oseća bezbedno. Ovo je ozbiljna borba protiv mafije i ozbiljna pretnja svima onima koji su mislili da mogu da rade šta hoće, tu mislim i na ljude iz samog državnog vrha. Veliki udarac za mafiju, čestitam svima. Svima koji znaju da to što su radili nije nimalo jednostavno i da su stvili na kocku i svoju bezbednost i bezbednost svojih porodica štiteći bezbednost Srbije i sve naše dece. Još jednom veliko hvala - rekao je Vučić.

Vučić je danas prisustvovao sednici Vlade Srbije povodom 100 dana rada kabineta Ane Brnabić.

Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, uhapšen je rano jutros na Rudniku, u isto vreme uhapšeno je još 16 pripadnika njegove kriminalne grupe.

Svi su "pali" dok su išli da spale automobile koje su koristili za kriminalne obračune. Oni se terete za najteža i najmonstruoznija krivična dela - ubistva i otmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Dejo

04.02.2021 13:55

Zna se gde je mesto mafiji iza rešetaka.

Boris

04.02.2021 13:55

Obračun protiv mafije je konačno krenuo i ništa više ne može da zaustavi državu u toj nameri.

Mijo

04.02.2021 13:58

Sve pohvale za MUP.

Jelena

04.02.2021 13:58

Svi koji se bave kriminalnim radnjama treba pohapsiti.