ČESTITAMO! Dobitnice stanova u Beogradu ispričale neverovatne priče: Evo šta im se dešavalo pre dobitka!

Autor: Republika

Vesti

26.12.2020

20:00

Dobitnice glavnih nagrada u igri "Uzmi račun i pobedi", stana u Beogradu na vodi i Zemunskim kapijama, večeras ne kriju svoju radost nakon što su saznale šta su osvojile.

Printscreen/RTS
Foto: Ilustracija

Suzana Rakić iz Novog Sada rasplakala se kada je čula da je baš ona dobitnica stana u Beogradu na vodi u finalnoj večeri prvog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020".

- Očekivala sam da ću nešto dobiti zato što verujem da me onaj odozgo gleda i da će mi podariti nešto. Ali zaista nisam očekivala glavnu premiju - stan u Beogradu na vodi! Sad, konačno, ima svoj krov nad glavom - kaže Suzana.

Ona navodi da je udata i da ima ćerkicu od dve i po godine, kao i da cela porodica živi kod njenih roditelja. 

Suzana još ne zna da li će se s porodicom preseliti u Beograd. Za početak, kako kaže, mora malo da se sabere od uzbuđenja, pa sve ostalo.

Druga dobitnica stana Olivera Nešić iz Novog Beograda, koja je večeras u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi 2020" dobila trosoban stan u naselju Zemunske kapije, kaže da je noćas sanjala pokojnog supruga i da je zato znala je da će večeras dobiti vrednu nagradu.

- Suprug je na današnji dan pre tri godine imao infarkt. A upravo posle tog infarkta otkriven mu je karcinom od koga je preminuo četiri meseca kasnije i to ćerki na rukama. Prošli smo težak period i kad sam se jutros probudula bila sam mnogo tužna, setila sam se da je moj Zoran na današnji dan imao infarkt. A onda sma sinu rekla: 'Ja danas dobijam stan', na šta je on rekao: 'Mama, šest miliona koverti je u igri'. Samo sam mu kazala: 'Videćeš'. Jednostavno sam osećala da ću dobiti i to baš zato što sam sanjala mog Zorana - kaže Olivera i dodaje:

- A mami kažem, dok smo gledale izvlačenje, da neću dobiti stan u Beogradu na vodi, jer sam s Novog Beograda, ali hoću onaj u Zemunskim kapijama.

Olivera, koja živi sa ćerkom od 25 godina, sinom od 20, majkom od 84 i psom, dodaje da još ne zna ko će živeti u tom stanu, ali da je najvažnije im je tu.

- Evo, i naš pas se obradovao nagradi pa laje - kaže Olivera. 

Komentari (0)

Loading