"UZMI RAČUN I POBEDI": Ostala bez stana, jer je zaboravila da uradi ovo! Evo ko su srećni dobitnici

Autor: Blic, Republika

Vesti

28.11.2020

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više od tri miliona koverti bilo je večeras u konkurenciji za 12 stanova u Beogradu i 60 automobila u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi". Mlada teniserka Olga Danilovać donela je sreću petoro dobitnika automobila "fijat 500L". A glavna nagrada večerašnjeg izvlačenja bila je stan u naselju Zemunske kapije koji je dobila Maja Florić iz Paraćina.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Ilustracija

Dobitnici "fijata 500L" su Petković Zoran iz Kragujevca, Rašković Matija, Rakić Aleksandar iz Bele crkve i dve dame, Mirjana Kiković iz Beograda kao i Vera Bosnić iz Zemun polja.

Prva koverta koja je izvučena za dobitnika stana bila je neispravna jer je nesuđena dobitnica,  Snežana Medić, poslala fiskalne isečke na kojima nije napisala svoj broj telefona!

Večeras je održano prvo od 11 izvlačenja nagrada u državnoj nagradnoj igri, a prenos je bio na prvom programu RTS-a.

Podsetimo, nagradna igra je ove godine startovala 15.oktobra. Za učešće je potrebno spakovati u kovertu 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra i čija vrednost nije manja od 100 dinara.

Prilikom adresiranja dovoljno je napisati "Uzmi račun i pobedi 2020" i upisati lične podatke, a potom kovertu ubaciti u najbliže poštansko sanduče. Slanje koverte je besplatno, a cilj nagradne igre je sprečavanje sive ekonomije.

 
Država je kao nagrade obezbedila 60 automobila i 12 stanova u Beogradu, a i ovaj put biće organizovano takmičenje gradova i opština u broju poslatih računa, te će najaktivnije lokalne zajednice podeliti ukupan fond od 180.000 evra za projekte od značaja za njihovu zajednicu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading