(VIDEO) POBEGULJA: Tajkun Đilas kao oparen pobegao od novinarke i sve ostavio kao STOKU iza zatvorenih vrata

Autor:

Vesti

29.11.2020

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medijski tajkun i predsednik Stranke Slobode i Pravde, Dragan Đilas koji danonoćno mesecima unazad preko svojih portala i televizija na najburtalniji način naparada vlast i predsednika Aleksandra Vučića našao se na konferenciji za medeije u nebranom grožđu, pa je od novinarke brže bolje uhvatio "šturu" kako ne bi odgovorio na pitanje.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Uplašio se pitanja - Dragan Đilas

Ako napadaš moraš biti spraman da i sam primiš napade kada do toga dođe. Takav kodeks se nekada poštovao, ali ne, izgleda i kod Dragana Đilasa koji preko svojih pudlica Marinike Tepić, Boška Obradovića, Vuka Jeremića i ostalih, na sve moguće načine pokušava da predsedniku Vučiću i aktuelnoj vlasti prikači navodne afere kako bi se opet dočepao vlasti, jer mu se očigledno ponovo "kraducka".

Svedoci smo brutalnih optužbi na nebulozne tvrdnje da je Siniša Mali jedan od novih vlasnika "beograđanke", svedoci smo brutalnih i sramnih napada na decu predsednika Vučića i pozivanja na linč od takođe udarne pesnice Đilasove desnice, Srđana Noga, ali smo takođe i svedoci toga da već danima Dragan Đilas eskivira odgovore na pitanje da li njegova firma ili firma njegovog brata ima ikakve veze sa prodajom luksuzne vile na Dedinju koju je platio bivši direktor Krušika Mladen Petković preko posrednika za svega 700.000 eura.

 

 

 

Naravno Dragan Đilas na ovo pitanje nije dao odgovor već je, brže bolje zgrabio papire i doslovce pobegao sa konferencije za novinare ostavivši ih tako bez pozdrava kao stoku iza vrata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Zeljko85

29.11.2020 12:55

Pa on zna da odgovori samo svojim medijima poptu Nove S, Direktno, N1, NIN...odnosno tamo gde je naručio pitanja.

Lela

29.11.2020 13:02

Djilas laze i vredja sve novinare i citav narod Srbije.

Todor

29.11.2020 13:06

Kukavicki i neprofesionalno.

Nevena

29.11.2020 13:06

Ruzno, da ruznije ne moze biti!