Mraz i magla za Božić: Žešći minus reže!

Autor: Tanjug

Vesti

07.01.2020

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas ujutru biti hladno, u nizim predelima mestimicno maglovito, na jugu sa slabim, u ostalim krajevima umerenim mrazem.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Tokom dana u većini krajeva pretežno sunčano, samo će se na jugu i jugoistoku tokom prepodneva zadrzati umereno oblačno. Vetar će biti slab, promenljivog pravca. Jutarnja temperatura od -8 do -3, najvisa dnevna od jedan do pet, saopstio je Republicki hidrometeoroloski zavod.

U Beograd će jutro biti hladno sa mrazem, na širem gradskom podrucju i mestimicno maglovito. Tokom dana pretežno sunčano. Vetar će biti slab promenljivog pravca. Jutarnja temperatura od -7 do -5, najviša dnevna oko dva stepena.


Za narednih sedam dana, do 14. januara, meteorolozi prognoziraju pretežno sunčano vreme uz postepeni porast dnevne temperature.

Jutra hladna sa slabim i umerenim mrazem, u nižim predelima i maglom mestimično. Magla ili niska oblačnost ponegde će se zadržavati i tokom prepodneva.

Temperatura do četvrtka u većini mesta oko prosečnih vrednosti, a zatim malo iznad proseka za ovo doba godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading