Zalihe krvi smanjene, moguće odlaganje operacija! Institut za transfuziju poziva građane da budu humani, OVE GRUPE su najpotrebnije!

Autor: Republika

Vesti

12.08.2019

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sezona godišnjih odmora uticala je na to da se zalihe krvi znatno smanje u Institutu za transfuziju krvi, pa iz ove ustanove pozivaju građane da se odazovu na ovaj poziv jer smanjenje zaliha može uticati i na odlaganje operacija.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Iz Instituta za transfuziju krvi kažu da su deficitarne A i nulta grupe, a kako navode, uprkos vrućinama u prostorijama gde građani mogu da daju krvi uslovi su optimalni, nadgledanje lekara i oprez je povećan na najviši nivo tako da opšte stanje onih koji daju krv ne bude ugroženo ni na koji način.

Autobusi Inistituta za transfuziju krvi postavljeni su danas na dve lokacije i to ispred Lidla u Rakovici u ulici kneza Višeslava 61B od 13 do 18 časova i ispred Lidla na Voždovcu u ulici Vojislava Ilića 143 u periodu od 13 do 18 časova.

U Institutu za transfuziju krvi Srbije građani mogu da dođu svakog dana od 7 do 19 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading