OVA DVA DELA GRADA IZBEGAVAJTE OVOG JUTRA! Saobraćajni kolaps, naoružajte se strpljenjem!(FOTO)

Autor:

Vesti

06.02.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutarnji špic utiče na prohodnost saobraćaja na velikim saobraćajnicama.

OVA DVA DELA GRADA IZBEGAVAJTE OVOG JUTRA! Saobraćajni kolaps, naoružajte se strpljenjem!(FOTO)

Foto: Naxi.rs

I ovog jutra ništa bolja situacija nije što se saobraćaja u prestonici tiče. Kao i svakog radnog dana, gužve i kolone formiraju se na dobro poznatim lokacijama, i tako je i ovog jutra.

Pojačan je saobraćaj preko Gazele i vozila se kreću usporeno, a ista je situacija ovog jutra i na Brankovom mostu. Gužva je i u Takovskoj i na Trgu Nikole Pašića ovog jutra.

Trebalo bi izbegavati dve lokacije u ovom trenutku - Pančevački most i auto-put, naročito kod Plavog mosta gde su kolone i vozila stoje.

Nema gužvi na Mostu na Adi i na Slaviji, a blago je pojačan saobraćaj kod Trga Republike.

Stanje na putevima u Srbiji

Na auto-putu E-80, zbog zadržavanja teretnih motornih vozila na graničnom prelazu (GP) Gradina, formirana je kolona teretnih motornih vozila u smeru ka graničnom prelazu Gradina, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije. 

Na naplatnoj stanici Dimitrovgrad trenutno je na snazi obustava saobraćaja za teretna motorna vozila, uz povremena propuštanja, navedeno je u saopštenju.

Na autoputevima, kao i na glavnim državnim putevima vozače očekuje dobra prohodnost, a povoljne vremenske prilike donose i suve kolovoze i dobru vidljivost, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS). 

Prema poslednjim informacijama, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.
Prema informacijama Uprave granične policije Srbije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja.

Teretna vozila na Horgošu, Bezdanu, Batrovcima i Gradini, na izlazu iz zemlje, zadržavaju se četiri sata, na graničnom prelazu Šid tri, a na Kelebiji dva sata.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading