AUTOKOMANDA "IZREŠETANA" CRVENOM! Ove delove grada izbegavajte ovog jutra! (FOTO)

Autor:

Vesti

05.02.2024

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponedeljak ujutru donosi jutarnji špic u većem delu Beograda.

AUTOKOMANDA "IZREŠETANA" CRVENOM! Ove delove grada izbegavajte ovog jutra! (FOTO)

Foto: printscreen/Google Maps

Prestonica je i ovog jutra pokrivena velikim brojem vozila i pojačanim saobraćajem. Takva je situacija na Autokomandi, čiji prilazi su najvećim delom jarko crvenom bojom prikazani na Gugl mapama. To znači da su velike gužve na gotovo svim okolnim ulicama.

Gužva je i na Pančevačkom mostu i ovo jutro, a, gotovo kao i svakog radnog dana, i danas su velike kolone vozila na auto-putu, pre svega od Konjarnika do Autokomande, ali i na delu auto-puta kroz Novi Beograd.

Ovog jutra nema gužvi na ulicama koje su inače prometne, poput Takovske i Nemanjine, ali ima na Čukarici kod Ade Ciganlije.

Prohodna je i Slavija, kao i Trg Nikole Pašića. Pojačan je saobraćaj i na Gazeli i na Brankovom mostu, dok je bolja situacija na Mostu na Adi.

Stanje na putevima u Srbiji

Zbog lepog vremena, vozače jutros može očekivati više biciklista i motociklista unutar gradova, kao i dece u ulicama oko škola, zbog čega je potrebna opreznija vožnja, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Van gradova je prohodnost puteva dobra, a intenzitet saobraćaja umeren s tim što je na pojedinim mestima način vožnje prilagođen radovima na putu. Vozače očekuje dobra prohodnost i puteva ka zimskim centrima na kojima su kolovozi samo mestimično vlažni, navodi AMSS.

Prema informacijama Uprave granične policije RS od 5:35 časova, nema zadržavanja na putničkim terminalima graničnih prelaza, dok se teretna vozila najduže zadržavaju na prelazu Batrovci - sedam sati. 

BONUS VIDEO:

  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading