KOLONE NA MOSTOVIMA, ZASTOJI NA AUTO-PUTU! Jutro u Beogradu počelo ozbiljnim gužvama, OVO su kritični delovi grada! (FOTO)

Autor:

Vesti

31.01.2024

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutarnji špic parališe pojedine delove grada.

KOLONE NA MOSTOVIMA, ZASTOJI NA AUTO-PUTU! Jutro u Beogradu počelo ozbiljnim gužvama, OVO su kritični delovi grada! (FOTO)

Foto: naxi kamere/printscreen

U Beogradu je i ovog jutra pojačan saobraćaj, pa su tako velike saobraćajnice gotovo zakrčene vozilima. 

Gužve ovog jutra ima, kao i svakog radnog dana, na potezu auto-puta od Konjarnika i Dušanovca do Autokomande gde se gužva malo raščišćava.

Veliki broj vozila formira kolone i na mostovima, pa je ovog jutra velika gužva na Gazeli, Pančevačkom mostu, ali i na Brankovom mostu.

Kolone su i na Plavom mostu, a ima gužvi i kod Vukovog spomenika i u Nemanjinoj i Takovskoj ulici. 

Zbog prisutne magle na pojedinim delovima puta i jutarnjeg mraza, treba biti oprezan u vožnji.

Stanje na putevima u Srbiji

Glavne saobraćajnice u Srbiji su prohodne i bez snega, a na putnim pravcima trećeg prioriteta održavanja snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Ivanjice, Kruševca i Novog Pazara, saopštilo je jutros Javno preduzeće "Putevi Srbije".
Kako se navodi u izveštaju Štaba zimske službe "Puteva Srbije" u 5:05, zbog najavljenih niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima postoji mogućnost pojave mestimične poledice, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

U okolini Zaječara, učestali su sitni odroni, duž nestabilnih kamenih kosina i u klisurama. Najviše ih ima na Đerdapskoj magistrali, gde se savetuje oprezna vožnja i pridržavanje saobraćajne signalizacije koja obaveštava o odronima.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na sledećim putnim pravcima: II A-210 Jošanička Banja - Kopaonik, II A-199 Novi Pazar - Deževa - Šaronje - Odvraćenica, II A-197 Kumanica - Preko Brdo - Duga Poljana, II A-198 Odvraćenica - Preko Brdo, II B-409 Kumanica - Gleđica, II A-210 Kopaonik - Rudnica, II A-211 Kopaonik - Jaram, II A-198 Raška - Kuti - Odvraćenica.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading