RAZOČARANJE ZA GROBARE: Partizan potvrdio ono čega su se navijači plašili!

Autor: P. Z.

Sport

05.02.2024

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužan dan za sve pristalice crno-belih.

RAZOČARANJE ZA GROBARE: Partizan potvrdio ono čega su se navijači plašili!

Foto: Starsport

KK Partizan

Košarkaši Partizana ove sezone igraju ispod očekivanja svojih navijača. Crno-beli su se u AdmiralBet ABA ligi maltene oprostili od prednosti domaćeg terena u eventualnom finalu protiv Crvene zvezde, jer imaju tri pobede manje od večitog rivala, dok se u Evroligi nalaze ispod crte u borbi za plej-in.

Međutim, bez obzira na nešto slabije rezultate u dosadašnjem delu sezone, "parni valjak" neće dovoditi nikakva pojačanja, potvrdio je sportski direktor kluba iz Humske Zoran Savić.

Imamo 15 igrača. Nećemo dovesti nikoga. Imali smo mnogo sreće prošle sezone što je u kadru bilo 13 igrača i izbegli smo ozbiljne povrede za najvažnji deo sezone. Sad imamo 15 igrača i nadamo se da ćemo, ako su zdravi, biti pokriveni na svakoj poziciji - rekao je Savić u razgovoru za "Basket News" i na taj način rastužio navijače regionalnog šampiona.

Republika

Foto: Starsport

Zoran Savić i Željko Obradović

To znači da će se u Humskoj prve promene desiti tek na leto, kada bi Partizan mogao da ostane bez pola tima.

Nastavio je potom Savić da govori o tržištu u Evroligi, koje nimalo nije jednostavno.

- Na ovom tržištu, svi ciljaju iste igrače. Plej i igrači na pozicijama četiri ili pet su bili preskupi. Ponekad ste znali da ćete platiti igraču cenu koja nije bila njegova stvarna vrednost. Takvo je bilo tržište. Mislite li da će sa Dubaijem, Parizom i Londonom biti bolje? Biće još gore.

Partizan je ove sezone iz NBA lige doveo dva igrača, Pi Džej Doužera i Frenka Kaminskog.

Lako je objasniti kako smo doveli Pi Džej Doužera i Frenka Kaminskog. Doužer je igrao u Denveru, a informacije koje smo dobili od Nagesta su bile neverovatne. Njemu je bilo lakše. Preskupo. Zašto? Plaćamo Pi Džeju novac koji je Egzum dobijao prošle sezone. A Egzum je dobijao šest puta više (u NBA ligi) nego što je zarađivao ovde za nas - poručio je Savić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading