JEZIV POKUŠAJ SAMOUBISTVA U SRCU BEOGRADA! Legao na šine dok je nailazio tramvaj - brza reakcija jednog čoveka mu je zasigurno SPASILA ŽIVOT! (VIDEO)

Autor:

Vesti

27.06.2023

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo pukom srećom je izbegnuta tragedija, pošto je vozač tramvaja na vreme uočio čoveka i krenuo da koči.

JEZIV POKUŠAJ SAMOUBISTVA U SRCU BEOGRADA! Legao na šine dok je nailazio tramvaj - brza reakcija jednog čoveka mu je zasigurno SPASILA ŽIVOT! (VIDEO)

Foto: Tanjug/V. Šporčić

U Beogradu, u Bulevaru kralja Aleksandra, danas popodne su građani snimili jezivu scenu - muškarca koji leži na šinama dok tramvaj nailazi.

Samo pukom srećom je izbegnuta tragedija, pošto je vozač tramvaja na vreme uočio čoveka i krenuo da koči.

 

 

- Ovaj covek sa snimka gde lezi na sinama trenutno kruzi u parkicu na uglu Cvijiceve i Zdravka Celara. Prose za hranu. U momentu kada se covek odalji od zene i dvoje dece, zena moli za pomoc. Navodi da je covek tuce, da je muci i tera da prosi. Moli za pomoc. Prijavljeno policiji, i niko se ne pojavljuje I ako iko ima ideju kako zeni da se pomogne Zena nam je pokazala izvestaj iz policije - napisano je u komentaru. 

Nije poznato zašto se mlađi muškarac odlučio na ovakav korak, ali je, kada je tramvaj ukočio, ustao i otišao dalje niz ulicu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading