IZBACILA NAS JE KAO KRIMINALCE, BEZ IMALO EMPATIJE PREMA BOLESNOM DETETU: Beograđanin doživeo neprijatnost u tramvaju, a razlog je bio SUMANUT (FOTO)

Autor:

Vesti

09.06.2023

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je svoju priču podelio na društvenim mrežama, a mišljenja drugih korisnika bila su podeljena.

IZBACILA NAS JE KAO KRIMINALCE, BEZ IMALO EMPATIJE PREMA BOLESNOM DETETU: Beograđanin doživeo neprijatnost u tramvaju, a razlog je bio SUMANUT (FOTO)

Foto: Printscreen

Vozačica tramvaja

Jedna vozačica tramvaja juče je izbacila ženu i muža sa bebom od tri meseca zbog psa! Čovek koji je doživeo ovu neprijatnost podelio ju je sa korisnicima društvenih mreža, koji su ga umesto podrške, kritikovali što je sa sobom poveo psa!

Foto: printscreen/Twitter

Objava na Tviteru

- Upravo je mene, suprugu, dete od 3 meseca koje je bolesno i koje smo krenuli da vodimo kod doktora, kondukterka sa slike izbacila iz "dvojke" 2374 jer smo bili sa psom od 11 kg koji je imao povodac (a ne korpu kako je gospođa rekla) - napisao je ovaj čovek na Tviteru i dodao:

Foto: Printscreen

Objava na Tviteru

- Iako joj je rečeno da je dete bolesno i da smo pošli kod doktora i da psa nemamo gde da ostavimo. Bez imalo empatije prema detetu nas je izbacila na sred Dušanove ulice kao najgore kriminalce, a koji smo uredno kupili kartu! Da li je ovo zemlja slobode kretanja, da li ovako čuvamo našu decu? Da li je jedan pas koji je kućni pas i živi sa našim detetom, bitniji da se izbaci jer "nije u korpi" od zdravlja deteta?! - upitao je ovaj čovek, prenosi Kurir.

Međutim, mnogi korisnici Tvitera rekli su mu da je psa trebalo da ostave kod kuće, kao i da bolesno dete mora biti preče.

- Imam psa. Volim ga najviše na svetu. Ali pokušaj da razumeš da se neka pravila vezana za javni prevoz moraju ispoštovati. Nadam se da je dete ok, a i da si se smirio - navodi se u jednom od komentara.

Bilo je i onih korisnika koji su osudili potez žene koja ih je izbacila iz prevoza.

- U Švajcarskoj smeš da uvedeš kakvog god želiš psa u javni prevoz, naravno pas isto mora da ima plaćenu kartu. Psi i ostali ljubimci u toj zemlji takođe mogu slobodno da se uvode u apoteke, supermarkete, restorane i sva ostala mesta. Tako treba biti i kod nas - dodaje se u jednom od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Cvecka

16.06.2023 09:49

Mozda u nekoj drzavi mogu psi u prevoz ali dok se ne izborite da i kod nas bude tako, pridrzavajte se zakona. Kod nas bi svi da se u njihovom slucaju zakon zaobidje.