MAJKA NASTRADALE NOVOSAĐANKE NA KOPAONIKU USPELA DA KAŽE SAMO JEDNO: Izabela nije mogla da sakrije tugu zbog gubitka ćerke

Autor:

Vesti

20.03.2023

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosađanka Irena R. (35) koja je poginula u nesreći na Kopaoniku biće sahranjena u sredu.

MAJKA NASTRADALE NOVOSAĐANKE NA KOPAONIKU USPELA DA KAŽE SAMO JEDNO: Izabela nije mogla da sakrije tugu zbog gubitka ćerke

Foto: Facebook

Dragan i Irena poginuli na Kopaoniku

Izabela, majka Irene R. koja je nastradala na Kopaniku nije mogla da sakrije suze, tugu i bol.

- Užas! Nema je više! Strašno! - rekla je Izabela za Blic i potvrdila da će njena ćerka biti sahranjena na gradskom groblju u Novom Sadu u sredu u 14:15 časova.

Irena je živela u porodičnoj kući u Veterniku do razvoda svojih roditelja kada se sa majkom preselila u Novi Sad. Njene komšije su za ovu Novosađanku imale samo reči hvale, navodeći da je bila divno dete iz čestite porodice.

Dugo je znam. To je jedna čestita porodica bez obzira na to što su joj se roditelji razveli. Otac i majka su ostali u dobrim odnosima i odgojili su dve divne devojke. A, šta reći za Irenu sem da je bila divna devojka. Vrednica velika. Samo je učila, bila odličan đak i student i odmah nakon studija se zaposlila i praktično osamostalila da ne zavisi ni od koga. Velika je to tragedija za nas a možete zamisliti kako je porodici tako divne devojke. Strašno - ispričala je za "Blic" komšinica pokojne Irene.

ZAVRŠILA PRAVNI FAKULTET

Irena je završila Pravni fakultet kao jedan od najboljih studenata generacije sa prosekom preko 9,50 i odmah je nastavila da se usavršava na postdiplomskim studijama a počela je i da radi kao asistent u Višoj poslovnoj školi, zatim na jednom privatnom pravnom fakultetu sve dok se nije zaposlila u kancelariji izvršitelja Vujadina Masnikose.

Masnikosa u izjavi za "Blic" nije krio tugu zbog gubitka drage koleginice koja je u njegovoj kancelariji radila devet godina.

- Mi se trudimo u kancelariji da gradimo dobre međuljudske i prijateljske odnose a to nije bilo teško sa Irenom. Ona je bila divna osoba sa kojom su svi na poslu bili prijatelji a ne puke kolege. Izuzetno vredna osoba koja je bila veoma posvećena poslu a pored toga je nalazila vremena i da drži praksu studentima Pravnog fakulteta koji su dolazili u našu kancelariju. Vest o njenoj pogibiji nas je potpuno zatekla i šokirala - priča nam Masnikosa.

Podseća da je uvek bila spremna da uči i da se usavršava što je tokom godina i dokazala odlaskom i u Holandiju na specijalističke studije i postdiplomskim studijama ali i svojim odnosom prema poslu.

- Veliki je to gubitak za sve nas i velika tuga. Saosećamo sa porodicom i saučestvujemo u njihovom bolu - kratko je zaključio naš sagovornik.

UPOZNALI SE U KAFIĆU

Podsetimo, Irena i Dragan V. (39) iz Aleksandrovca nastradali su 18. marta tokom noći na Kopaoniku kada su se motorne sanke na kojima su se vozili, prevrnule i survale u uvalu.

Irena i Dragan su se, kako je "Blic" pisao, upoznali te večeri u kafiću na Kopaoniku.

- Oni su bili u kafiću koji se nalazi na vrhu staze Karaman, nisu se poznavali. Upoznali su se u kafiću i devojka ga je zamolila da je motornim sankama spusti do podnožja planine. Seli su na motorne sanke i na jednom prevoju, takozvanoj skakaonici samo se survali - rekao je izvor "Blica".

Prema nezvaničnim informacijama, oni su izgubili kontrolu nad vozilom, kako se sumnja, zbog velike brzine.

- Sanke su se prevrnule. Najverovatnije su imali brojne prelome i unutrašnje krvarenje - kaže izvor "Blica".

Telo muškarca pronađeno je na oko 20 metara od sanki, a sanke su bile preko tela devojke.

Uzrok smrti biće utvrđen na obdukciji, a pretpostavlja se da su u pitanju brojni prelomi i krvarenja.

OPRAŠTAJU SE OD DRAGANA

Nastradali Dragan na društvenim mrežama je neretko objavljivao fotografije na kojima je na motornim sankama. Nakon saznanja o nesreći koja se dogodila, društvene mreže su preplavile poruke njegovih prijatelja i poznanika koji se od njega opraštaju, piše Blic.

- Gargi druže, brate, neka ti je laka zemlja i da te čuvaju anđeli na večnom putu - napisao je prijatelj nastradalog muškarca.

- Nije trebalo tako rano da odeš druže - napisao je Ljuba, Draganov prijatelj.

Saša, prijatelj nastradalog muškarca, napisao je da "nisu završili razgovor od pre neki dan".

- Počivaj u miru, ljudino, drugarčino - napisao je Draganov prijatelj.

JEDNA OD NAJBOLJIH STUDENTKINJA

Na Ireninom profilu na društvenim mrežama navodi se da je ona završila Pravni fakultet u Novom Sadu, nakon čega i master, a kako nezvanično saznajemo, upisala je i doktorske studije.

Ona je neretko objavljivala i fotografije sa putovanja, a sudeći prema objavama, bila je veoma bliska sa svojom majkom i porodicom.

Majka Izabela često je ćerki ostavljala poruke pune ljubavi ispod fotografija, a poslednji put se oglasila sredinom februara kada je i okačila sliku svoje dve ćerke iz detinjstva i napisala "Koncert mami za jedan 8. mart", piše Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading