KRENULI SU RAZLIČITIM PUTEVIMA: Draganov prijatelj otkrio šta se događalo kobne noći na Kopaoniku - izgubili smo ljudinu (FOTO)

Autor:

Hronika

20.03.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani Aleksandrovca duboko su potreseni činjenicom da ih je njihov voljeni sugrađanin napustio.

KRENULI SU RAZLIČITIM  PUTEVIMA: Draganov prijatelj otkrio šta se događalo kobne noći na  Kopaoniku - izgubili smo ljudinu (FOTO)

Foto: Facebook

Dragan i Irena poginuli na Kopaoniku

"Sa njim je te večeri bio njegov prijatelj Miloš, takođe iz Aleksandrovca. Kada su povezli te dve devojke, krenuli su različitim putevima. Tako da Miloš nije odmah ni znao šta se dogodilo, jer je Dragan otišao neobeleženom stazom i naišao na tu uvalu koja je nažalost bila kobna."

Ovako započinje priču Boban, prijatelj Dragana Vujića (39) muškarca koji je nastradao u subotu uveče kada su se motorne sanke kojima je prevozio Irenu Radumilo (35) iz Novog Sada prevrnule u survale u uvalu.

Prema rečima Aleksandrovčana, Dragan (39) koji je poginuo na Kopaoniku zajedno za Irenom Radumilo (35) kada su u subotu uveče sa motornim sankama sleteli u jednu uvalu blizu Karaman grebena, bio je vrhunski majstor za kvadove i motorne sanke. Ali, isto tako, bio je poznat kao čovek velikog srca, jer je često organizovao humanitarne akcije.

- Svake godine je organizovao humanitarnu akciju za decu ometenu u razvoju. Oni bi obučeni kao Deda Mrazevi, za svaku Novu godinu obišli svu ovu decu iz Aleksandrovca i okoline, i podelili paketiće u vrednosti od tri hiljade dinara. Organizovao je i razne akcije za lečenje ljudi iz naše opštine. Izgubili smo ljudinu - ispričao je Boban Pribanović.

Dragan Vujić je imao radnju i servis za kvadove i sanke u svom selu Rataje kod Aleksandrovca. Koliki je bio profesionalac u svom poslu, govori i činjenica da su iz dobrog dela Srbije dolazili kod njega na servisiranje.

- Dragan je odlučio da ove godine i na Kopaoniku otvori radnju za sanke i kvadove. Ne znam šta se desilo te noći. Možda i veća brzina u tom trenutku, možda i kvar - priča ovaj njegov prijatelj.

Meštani Aleksandrovca duboko su potreseni činjenicom da ih je njihov voljeni sugrađanin napustio, te je na društvenim mrežama objavljena potresna poruka u kojoj se navodi da je Dragan bio veliki humanitarac i čovek.

- Velika tuga nadvila se nad našom Župom. Naš brat Gargi nastradao je u saobraćajnoj nesreći motornim sankama na Koponiku. Koliko dobrote je nosio u sebi znaju svi koji su ga poznavali i sarađivali sa njim. Motori i adrenalin bili su njegov život. Veliki humanitarac, još veći čovek i nebeska drugarčina ma jednostavno gromada i čista duša, odlazi prerano - stoji u objavi.

Dragan će biti sahranjen u ponedeljak 20. marta u 15 sati, kada će i njegova porodica primati saučešća u kući u Veljoj Glavi.

Podsetimo, Irena i Dragan su se upoznali to veče u kafiću na Kopaoniku.

- Oni su bili u kafiću koji se nalazi na vrhu staze Karaman, nisu se poznavali. Upoznali su se u kafiću i devojka ga je zamolila da je motornim sankama spusti do podnožja planine. Seli su na motorne sanke i na jednom prevoju, takozvanoj skakaonici, najverovatnije zbog prebrze vožnje pali su sa sanki - rekao je izvor.

Telo muškarca pronađeno je na oko 20 metara od sanki, a sanke su bile preko tela devojke.

Uzrok smrti biće utvrđen na obdukciji. Pretpostavlja se da su u pitanju brojni prelomi i krvarenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading