ŠTA KOPAONIKU ZNAČI PROLEĆE KADA JE SVE POSTALO CRNO?! Potresne reči Irenine porodične prijateljice - bićeš biser među anđelima (FOTO)

Autor:

Hronika

20.03.2023

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo je takve lepote i dobrote među anđelima. Prerano, preteško, previše bola ostade - navela je porodična prijateljica u oproštajnoj poruci.

ŠTA KOPAONIKU ZNAČI PROLEĆE KADA JE SVE POSTALO CRNO?! Potresne reči Irenine porodične prijateljice - bićeš biser među anđelima (FOTO)

Foto: Facebook

Irena R. poginula na Kopaoniku

Devojka Irena Radumilo poginula je juče na Kopaoniku kada su motorne sanke kojima je upravljao njen prijatelj udarile u drvo. Prijateljica njenog  oca se od Irene sada oprostila potresnim rečima.

- Irena Radumilo, prvo dijete mog školskog druga Miloša i moje drage Izabele... Šta  Kopaoniku znači proljeće kada je sve postalo crno! - navela je porodična prijateljica i dodala:

- Bićeš biser na nebeskoj kolajni jer malo je takve ljepote i dobrote među anđelima. Prerano, preteško, previše bola ostade.

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Porodična prijateljica se oprostila od Irene Radumilo

Kako smo ranije pisali, Irenin otac zaposlen je u DZ Novi Sad kao specijalista ginekologije i akušerstva, a u karijeri je radio u domovima zdravlja u Srpskoj Crnji i u Zrenjaninu, kao i u privatnoj praksi. On je veoma cenjen i ugledan lekar u svojoj oblasti.

Porodica Radumilo koja je rodom iz Drvara, u Novom Sadu važi za uglednu, a komšije iz Veternika koje žive u Ulici Ivana Senkovića gde žive Irena i njeni roditelji i dalje su u šoku.

- Ja sam još u šoku, Irena je bila tako lepa devojka, cela porodica je bila tako skladna, ovo je užas - rekla je jedna od komšinica, koja nije mogla da sakrije suze u očima.

Ostali samo odmahuju glavom, ne žele da se pomire sa činjenicom da nema njihove omiljene komšinice.

Ispred kuće je sinoć bio parkiran veliki broj automobila, jer su rodbina i komšije dolazili da izjave saučešće porodici. Trenutno ispred kuće nema nikoga, ali je kapija otvorena. Roletne su spuštene do pola i zavese se navučene na prozore.

- Veternik je kao selo, svi se ovde poznajemo i svi smo u ovom kvartu kao porodica, ovo što se dogodilo našim komšijama je strašno, ne smem ni da zamislim kako je majci Izabeli u ocu Milošu - kaže komšija koji živi u blizini.

Irena je završila pravni fakultet u Novom Sadu, a potom master, nakon čega je upisala doktorske studije, inače bila je jedna od najboljih studentkinja generacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading