KAO DA JE GUBAV! Đilas sam k'o panj: Tajkun vrbuje redom, NA SVAKOM MESTU DOBIO NOGU!

Autor: Republika

Vesti

13.01.2022

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider tajkunske opozicije Dragan Đilas muči muku da nađe kandidata za predstojeće predsedničke izbore zakazane za 3. april.

KAO DA JE GUBAV! Đilas sam k'o panj: Tajkun vrbuje redom, NA SVAKOM MESTU DOBIO NOGU!

Foto: Tanjug/T. VALIČ

Svestan niskog rejtinga u biračkom telu, iako lažnim istraživanjima pokušava da promeni sliku o sebi u narodu, Đilas na sve načine pokušava da pronađe kandidata koji bi mogao da parira Srpskoj naprednoj stranci i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću.

Ali, džaba! 

Koga god da je do sada pokušao da vrbuje da izađe na megndan Vučiću, na svakom mestu dobio je - nogu!

Republika

Foto: Kosovo Online

 

Poslednji u nizu za koga se spekulisalo da bi mogao na crtu predsedniku Vučić je bivši guverner NBS Dejan Šoškić, čovek koji je u narodu ostao upamćen kao neko ko je survao dinar u provaliju, o čemu je Republika već pisala.

Međutim, po svemu sudeći ni od Šoškićeve kandidature nema ništa, što je potvrdila i voditeljka tajkunskog N1, ističući da su Đilasa već odbili i drugi potencijalni kandidati poput Dragana Bjelogrlića i akademika Vladimira Kostića.

 

 

Podsetimo, kao potencijalni kandidati opozicije pod kontrolom Đilasa na predsedničkim izborima pominjali su se i Zdravko Ponoš, Vladeta Janković, Dejan Bodiroga, vladika Grigorije i drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading