ŽUTI TAJKUN SE RUGA NARODU U FACU: Pokrao državu a sada bi i da sudi! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

30.12.2021

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novinama koje se nalaze pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa osvanuo je tekst u kome on poziva da se hapse oni koji su opljačkali zemlju.

ŽUTI TAJKUN SE RUGA NARODU U FACU: Pokrao državu a sada bi i da sudi! (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Sudeći po ovome, može se zaključiti kako se lider Stranke slobode i pravde podsmeva narodu, jer je za vreme svoje vladavine ojadio državu i niko živi među tajkunima ne može da mu se probliži po bogatstvu.

Đilas se jedva kreće od 619 miliona u džepovima, koliko je poharao narod i zemlju, a sada hoće da sudi izgleda samom sebi.

Njegova želja da sudi kosi se sa zdravim razumom, jer će svako iole normalan shvatiti kako se ovim postupkom Dragan Đilas poigrava sa narodom kome je dosta njegovih laži i spletkarenja.

Republika

Foto: printscreen

 

Uostalom, narod će na izborima pokazati da li želi Srbiju koja pod vođstvom predsednika Aleksandra Vučića grabi napred, ili želi da se vrati u Đilasovo doba gde će tajkuni ponovo voditi glavnu reč.

(Republika/Objektiv)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
kiki

30.12.2021 23:15

Dobra mu ova fora. Nek se sam preda, dobrovoljno, neka pokaze narodu da je iskreno mislio.

Odgovori 13 3
Bujar

13.02.2022 07:04

Ako je on opljačkao drzavu zasto vlasti ne reaguju, zasto ga ne uhapse, sta se krije iza toga, ko ga stiti, mene bi za neplaćeni parking strpali u zatvor i oduzeli mi automobil