NOVA EKSPLOZIJA! ZVANIČNO: Vratio se bivši reprezentativac Srbije! (FOTO)

Autor:

Sport

30.12.2021

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proleter iz Novog Sada u žiži je javnosti pred zimski prelazni rok! Klub sa Slane Bare je najpre ozvaničio dolazak Zdravka Kuzmanovića na mesto sportskog direktora, a sada im se priključio i nekada sjajni vezista Gojko Kačar.

NOVA EKSPLOZIJA! ZVANIČNO: Vratio se bivši reprezentativac Srbije! (FOTO)

Foto: Starsport

Kanga na meču Zvezda - Proleter

Bivši reprezentativac Srbije priključen je kao asistent u stručnom štabu trenera Dušana Bajića, a tom prilikom je izrazio zadovoljstvo novim angažmanom.

Radujem se novom početku, povratku u fudbal i zahvalan sam da mogu da prenesem svoje iskustvo i pomognem našim igračima da zajedno napredujemo - izjavio je Kačar, a u sličnom tonu je govorio i Kuzmanović:

Velika mi je čast što se Gojko Kačar odazvao mom pozivu da dođe i pomogne Proleteru da se podigne na viši nivo. Vratiti i aktivirati još jednog našeg reprezentativca je odličan potez za Srbiju i srpski fudbal, a za Proleter velika prilika za dalji napredak - poručio je Zdravko Kuzmanović.

Kačar (34) je tokom karijere nastupao za Vojvodinu, Hertu, Hamburger, Osaku, Augsburg i Anortozis, a dres "Orlova" nosio je 25 puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading