MNOGI GA NE BI PREPOZNALI: Poznati biznismen promenio lični opis, ređaju se komentari!

Autor:

Vesti

17.11.2021

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biznismen Goran Karić pohvalio se na Instagramu novim izgledom, a njegovi prijatelji su poručili da izgleda deceniju mlađe.

MNOGI GA NE BI PREPOZNALI: Poznati biznismen promenio lični opis, ređaju se komentari!

Foto: instagram.com/printscreen

Do očigledne promene došlo je u Lisabonu gde je sa suprugom Ivanom Mišković Karić Goran bio podrška Draganu Stojkoviću Piksiju i reprezentaciji Srbije.

Bračni par Karić posmatrao je trijumfalnu utakmicu "Orlova" sa Piksijevom suprugom Snežanom i nakon pobede slavili su, a posle toga Goran Karić je značajno promenio fizički izgled.

Moguće da njegov potez ima veze sa pobedom Piksijevog tima i da je Karić obećao da će obrijati bradu i brkove ukoliko fudbalska reprezentacija plasira na Svetsko prvenstvo u Kataru sledeće godine. 

- Obećano-ispunjeno - napisao je Goran uz fotografije koje prikazuju njegovu transformaciju.

Pohvalne komentare  na Karićev novi autfit dali su i njegovi prijatelji Joksimovići, Jovana i Željko uz još pedesetak pratilaca srpskog tajkuna,  a stilistkinja Marija Tarlać napisala je da je promena biznismena spektakularna. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading