GORAN VESIĆ U POKRETNOJ KANCELARIJI KRENUO U OBILAZAK PRIGRADSKIH OPŠTINA! Progovorio i da li će se kandidovati za gradonačelnika! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Vesti

19.09.2021

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posetom meštanima Bariča kod Obrenovca, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić započeo je obilazak prigradskih opština u svojoj pokretnoj kancelariji.

Republika

Foto: printskrin

Goran Vesić sa građanima Bariča

 

U pitanju je preuređeni kamper u kancelariju s kojima dolazi do sugrađana kako bi se na licu mesta upoznao sa problemima građana.

U planu je da se obiđe oko 150 progradskih opština i mesnih zajednica.

 

 

Na pitanje građana Bariča kako će rešiti problem vrtića i igrališta Vesić je najavio da će meštani Bariča već za nekoliko meseci na mestu sadašnjeg neuslovnog obdaništa dobiti novi.

 

 

 

- Ovaj vrtić je potpuno neuslovan za decu pa ćemo ga srušiti i na njegovom mestu sagraditi novi objekat od 1.400 kvadrata uz potpuno opremljeno dečje igralište. Dok se vrtić ne izgradi, za decu će biti organizovan prevoz do najbližeg obdaništa - rekao je Vesić i najvio izgradnju Mesne zajednice Barič do proleća.

- Građani će na taj način moći da reše najveći deo administrativnih pitanja bez odlaska u Obrenovac - kazao je zamenik gradonačelnika.

On je objasnio da će ubuduće svakog vikenda biti u svojoj kancelariji na točkovima i dolaziti građanima na noge.

On je naglasio da je kamper na korišćenje dobio potpuno besplatno od prijatelja i advokata iz Novog Sada Nemanje Aleksića i da ova kancelarija neće koštati građane ni dinara.

O mestu gradonačelnika

Na pitanje da li će se kandidovati za gradonačelnika Beograda on je podsetio da se gradonačelnik prestonice od 2008.ne bira na direktnim izborima i da će u skladu sa rezultatima lokalnih izbora o prvom čoveku prestonice odlučivati stranka.

- Nije moje da o tome razmišljam, moj posao je da radim najbolje što mogu u interesu građana i na to sam fokusiran - naglasio je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading