(VIDEO) Napao ženu sa DETETOM, jer su DIRALI njegovog VUČJAKA?! Stravičan snimak sa Novog Beograda!

Autor: Espreso, Republika

Vesti

17.12.2020

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ga nije sramota!

RepublikaFoto: twitter.rs/Levijatan
Slika sa lica mesta

Užasan napad na ženu, dete i psa dogodio se na Novom Beogradu. Naime, nepoznati napadač je prišao do žene, uneo joj se u lice i poprskao biber-sprejom.

Aneta se oglasila nakon napada, govoreći pred članovima pokreta Levijatan:

-Sinoć oko pet šetala sam sa i još jednim malim i sa ćerkicom. On inače tuda prolazi i stalno mi preti da vežem psa. Ja svaki put kad ga vidim ja se tresem i ona ga uzmem. 

Desilo se da je moja ćerka držala njega u ruci, ja sam tamo pričala sa komšinicom i on je nekako iskočio iz ruku i sad je otišao da se igra sa njegovim vučjakom.

RepublikaFoto: pixabay.com

On je u međuvremenu izvadio sprej i otišao i njega je poprskao tamo. Došao je onda meni da preti kako treba da vežem psa, da ga držim. Ja sam mu rekla da treba on prvi da veže vučijaka jer je veliki.

On je uzeo sprej, poprskao njega, i ja sam instinktivno krenula ka njemu i on je uzeo i poprskao mene. Ja sam u šoku bila, pala sam, ćerkica mi je bila tu... Dobila je traumu neviđenu.

Dodala je da je komšija ,,malo opasan'' i da maltretira svog psa.

Pogledajte kako je to izgledalo:

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
redpilovski

17.12.2020 17:13

Bolje bi bilo da je vezala svog psa umesto sto glumi neko nevinasce! Ne drzi ni dete ni psa u rukama a ovamo se pravi da mi ne vidimo sta je bilo pred kamerama. Poznato je da su manje vrste pasa bezobraznije i da izazivaju vece pse kao sto smo mogli i primetiti na snimku.