(FOTO) Jovanoviću BLAMARO, pokriji se UŠIMA: Pokušao da isproziva Vesića pa se ŽESTOKO ISPALIO

Autor:

Vesti

17.12.2020

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja desna ruka i nesnađena politička ličnost Nikola Jovanović nastavlja da "briljira" svojim ispadima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP/youtube.com/ilustracija
Foto: Ilustracija

Tužno je za nekoga ko je mlad, navodno obrazovan koji se predstavlja kao demokrata a još i čovek širokog shvatanja da ne zna elementarne stvari tehnologije koje ga okružuju.

Naime, Jovanović je pokušao da isproziva zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića komentarišići enterijer njegovog kabineta koji se dosta razlikuje se u mnogčemu od šabloniranih "modernih" koje smo imali prilike da vidimo.

No, očigledno da Jovanović ne zna šta je "rustični izgled", ajde to mu se i ne zamera ali kao mladom čoveku koji živi u 21.veku prosto je neverovatno da ne zna kako izgledaju moderni kompjuteri odnosno "laptop". Te se našao pametan pa sa dozom podsmeha Vesića pokušao da isproziva time da pored globusa i pera, jelte nema kompijuter što se podrazumeva.

Ovo nikako ne može da se protumači kao propust, jer laptop koji stoji ispred Vesića je očigledan a uzimajući u obzir i Jovanovićeve godine izgovor o slabom vidu bi pao u vodu.

Zaključak je sledeći: Jovanović ne zna kako izgleda kompjuter u 21.veku, što je poražavajuće.

RepublikaFoto: printscreen
Samo ćorav ne vidi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading