(FOTO) Vesić prvi put pokazao kako će da izgleda rekonstruisani Bulevar patrijarha Pavla!

Autor: Republika

Vesti

16.02.2020

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić prvi put je pokazao kako će da izgleda Bulevar patrijarha Pavla kada svi radovi budu završeni.

RepublikaFoto: Republika
Goran Vesić

On je dodao da će to umnogome olakšati odvijanje saobraćaja u tom delu grada, a tu se pre svega misli na pritup Mostu na Adi gde se beleže veliki zastoji zbog, kako kaže, loše urađenog posla prethodne vlasti.

Vesić je po prvi put obeldoanio fotogafije koje prikazuju kako će renovirani Bulevar patrijarha Pavla da izgleda i 

 

 

- Svi koji koriste Most na Adi i žele da putuju prema Rakovici i Vidikovcu znaju kakva se saobraćajna gužva stvara u uskoj ulici pored Topčiderskog parka i u Bulevaru patrijarha Pavla. To je zato jer oni koji su gradili Most na Adi nisu razmišljali o tome da treba da se izgrade pristupne saobraćajnice. Već tri godine radimo na izgradnji prilaza Mostu na Adi sa rakovičke strane. Prvo smo izmestili korito Topčiderske reke, za sada se grade dve nove saobraćajne trake i polažu nove šine u Bulevaru patrijarha Pavla od Pere Velimirovića do Košutnjaka. Naredne godine u ovo vreme Bulevar Patrijarha Pavla će izgledati kao na slikama koje prvi put predstavljam javnosti. U međuvremenu gradiće se prilaz Mostu na Adi oko Topčiderskog parka i produžetak Patrijarha Pavla do okretnice tramvaja. Ove godine počinje rekonstrukcija Pere Velimirovića i Save Maškovića koje će imati četiri trake, a narednih godina rekonstruišemo Borsku i Crnotravsku ulicu koje će zajedno sa novom petljom na autoputu Lasta činiti vezu između Mosta na Adi i novog Mosta kod Ade Huje koji počinje da se gradi naredne godine - napisao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom fejsbuk profilu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading