IVANA, HOĆU RAZVOD! OSTAVI ME I POTPIŠI PAPIRE: Kristijan preklinje ženu da mu da SLOBODU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši robijaš Kristijan Golubović, koji je suprugu prevario u rijalitiju sa pevačicom Kristinom Spalević, tražio je da ga puste iz "Zadruge" da se vidi sa Ivanom, još uvek zakonitim ženom, i zatraži joj razvod.

RepublikaFoto: ST/Vlada LUKIĆ, youtube.com/printscreen
Želi da se razvede od žene... Kristijan i Ivana

Naime, Golubović i Spalevićka svakodnevno imaju odnose i više ne kriju koliko su zaljubljeni. Da je ozbiljan u nameri sa crnokosom, govori i činjenica da je s produkcijom obavio razgovor i zamolio ih da ide lično da se vidi sa ženom i traži joj da potpiše papire za razvod.

- Retko možeš da nađeš nekog sa kim možeš da se poklopiš, a ja sam to našao. Kristina je totalna suprotnost mojoj ženi, koju seks nikada nije zanimao. U početku sam sebi nisam hteo da priznam emocije prema ovoj maloj, ali sada shvatam da je to, to. Čovek treba da bude iskren, a ja to jesam. Zato se nadam da će i Ivana to shvatiti, ja je molim da to shvati i da me ostavi - rekao je Golubović i uporedio ženu sa ljubavnicom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Uživa s ljubavnicom... Kristina i Kristijan

- Ivana me nikada nije palila kao ova luda. Moju ženu nikada seks nije zanimao, uvek je bila hladna, nikad me nije uhvatila ili nešto krenula prva. Kristina i ja se još istražujemo. Na primer, ja kažem njoj nešto bezobrazno ili ona meni pokaže nekako, i to je, to. Predigra mi je najvažnija. Ja negde u dubini duše nisam bio zadovoljan Ivaninim i mojim odnosom. Totalno nerazumevanje, ona je vrlo brzo i zatrudnela. Kad dođem kući, ne priđe žena da me poljubi u usta, nego me pita kako sam, gde sam bio. Atmosfera je kao da moram da pazim kako ću prići toj porodičnoj situaciji. Falilo mi je intime sa Ivanom - rekao je Golubović i time hteo da opravda emociju koju sada gaji prema 25 godina mlađoj Kristini.

Nakon ovakvih reči, koje su, malo je reći, šokirale sve, oglasila se drugarica Golubovićeve supruge i otkrila da je sve jasno, te da će se Ivana razvesti od njega.

RepublikaFoto: printscreen/paparazzolov
Kristijanova žena se ne oglašava...

- Ivani je sve jasno, svesna je da se Kristijan zaljubio i da više ništa ne može da se učini kada je njihov brak u pitanju. Nju je povredio kao nikada do sada i on je toga svestan i ono što ga trenutno najviše plaši jeste to da Ivana može da mu zabrani da viđa ćerku Veru. Zato on ne želi da čeka završetak rijalitija, nego je zamolio produkciju da mu obezbedi hitan razgovor sa Ivanom. Nije baš bio siguran da li će ona pristati, ali se vodio time da imaju oko čega da razgovaraju i da moraju da reše neka pitanja. On od supruge želi samo razvod i da mu dozvoli da ima pristup devojčici. Stan u Kraljevu želi da im ostavi, ali honorar od "Zadruge" planira da zadrži da bi obezbedio sebi krov nad glavom u kom će, verovatno, živeti sa Kristinom - kaže Ivanina drugarica za Star i dodaje:

- Ima mnogo ljudi koji su privrženi Ivani, pa se on uplašio i za Kristininu bezbednost ako izađe iz rijalitija pre njega iako niko nema nameru da se bavi njom. Ivana se i nije nadala da će da joj priča bajke i da se pravda zarad pomirenja jer je vrlo svesna da su završili za sva vremena! Ne pada joj na pamet da mu oprosti intimne odnose koje svakodnevno ima u rijalitiju. Jedino je iznenadujuće što nije želeo da sačeka da ona zatraži razvod, već je to učinio prvi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading