(VIDEO) Nakon što ju je Kristijan PONIZIO PRED SVIMA Kristina mu sve SASULA U LICE: Treba da pustim da me GAZIŠ!

Autor:

Zadruga

28.05.2021

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina sasulu Kristijanu sve u lice.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan Golubović i Kristina Spalević

Kristijan Golubović se svađao sa Majom Marinković, pa mu je ona pominjala prevaru, Kristina Spalević se povukla, osamila i zaplakala.

Sve vreme je sedela u ćošku, na garnituri, grcajući u suzama, a onda joj je prišao Kristijan kako bi je utešio.

Tokom svađe sa Majom Marinković, Kristijan Golubović rekao je nešto što je povredilo Kristinu Spalević, pa mu je sve sasula u lice:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristina Spalević

- Treba da puštam da me gaziš? Naravno da sam povređena, stavljaš me u isti koš sa devojkom koja se tamo je*ala? Šta sam ja tebi uradila? - plakala je Kristina.

Inače, otac Kristine Spalević rekao da se njegova ćerka zaljubila. Iako joj zamera odnose pred kamerama, to opravdava time što smo u 21. veku.

- Očigledno je da se Kristina zaljubila, za nju sam siguran da jeste, a ako je obostrano, na to niko ne može da utiče. 21. vek je, moralne predrasude u vezi sa razlikom u godinama su odavno pale u vodu kada je ljubav u pitanju. Ono što nije trebalo da se desi su njihovi intimni odnosi jer su izašli iz zone intime, ali kao što sam rekao, 21. vek je - rekao je Kristinin otac Dragan za Blic. 

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading