(VIDEO) NOVI TARA I ŠA: Zbog kog para Anja kipti od ljubomore?

Autor: Republika.rs

Zadruga

19.04.2021

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anja Todorović ljubomoriše zbog novog para u "Zadruzi".

RepublikaFoto: printscreeen/pink.rs
Anja je prokomentarisala Kristijana i Kristinu...

Voditelj Milan Milošević razgovarao je sa Anjom Todorović i saznao je neke zanimljive detalje o novom paru u "Zadruzi".

Iz razgovora sa njom moglo se videti da je jako ljubomorna, a razlog za njenu ljubomoru jeste veza između Kristijana Golubovića i Kristine Spavelić.

Ona je Milanu ispričala da su svi primetili da Kristina juri oko Golubovića i da se sa njene strane vide emocije. Međutim, Anja se nada da emocije ne postoje sa Krisitjanove strane, iako ih zadrugari upoređuju i govore da su njih dvoje novi Ša i Tara.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official, e-stock/Č.Vukojčić
Da nije malo ljubomorna?

- Dan pre toga smo pitali Kristijana da li misli da je ona odlepila za njim, a on je rekao nešto u fazonu da ide ka tome. Ne verujem da se ona svidela njemu. Nemoguće mi je to. Gledam ga kroz rijaliti kao uzornog građanina, čoveka i  muža. Gledamo ga svi kao idola. Kad bi krenuo da gaji emocije prema nekoj devojci sve ono što priča palo bi u vodu. Sa njene strane emocija ima. Ja se nadam da se neće ništa desiti između njih - rekla je Anja, ostavivši utisak da bi možda ona volela da bude ta koja će rasturiti Kristijanov brak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading