ANABELA OTKRILA DETALJE NEPOZNATE JAVNOSTI O LUNINOJ TRUDNOĆI: Čim je čula OVO naterala je ćerku da se testira!

Autor: Star

Zadruga

22.10.2020

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najvažnijih razloga, zbog kojeg je Anabela Atijas ušla u prošlogodišnju sezonu "Zadruge", bio je taj što je njena ćerka Luna Đogani želela da ostane u drugom stanju. Ona je tada bila protiv toga, jer to tadašnje Lunino zdravstveno stanje nije dozvoljavalo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Anabela se nedavno prisetila te situacije:

- Ne mogu da opišem koliko sam srećna što ću postati baka. To je neverovatan osećaj. Ja sam osećala, znala sam da je trudna i pre nego što je uradila test. Rekla mi je da joj kasni ciklus deset dana, ali se njoj to često dešavalo i onda nije razmišljala u tom pravcu da je trudna - rekla je buduća baka.

 

- Sedele smo u restoranu i ona mi je rekla da joj smrdi hrana, tada sam joj rekla da je trudna i da kupi test, ali ona mi je rekla da nema šanse da je u drugom stanju. Nagovorila sam je da uradi test, ona je to učinila istog dana i saznala da čeka bebu. Saopštila je to Marku i otišli su kod lekara - dodala je Atijasova.

- Tek kada im je on potvrdio, javili su svima. Nema potrebe da se tako lepa vest krije, treba da uživamo u ovoj sreći, ja stvarno ne verujem u te neke priče da treba da ćutiš do nekog određenog vremena. Lunči je imala taj problem sa cistom na jajniku, ali na poslednjem pregledu doktorka joj je rekla da je poželjno da ostane u drugom stanju kako bi plod oporavio matericu - završava Anabela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Julka

22.10.2020 13:34

Kakve gluposti govori ova Zlanabela.

Jasmina

23.10.2020 20:10

Zeno, zar te nije sramota? Pusti dete da sredi svoj zivot.