Matora progovorila o svojoj SEKSUALNOJ ORIJENTACIJI!

Autor: J. V.

Zadruga

27.10.2017

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora izazvala je pravu pometnju svojim ulaskom u Zadrugu. Ona se ne libi da pokaže ko je i šta je, a njen odnos sa Sanjom Stankvić mnogi opisuju kao pravu ljubav. Ipak, Jovana do sada nije priznala da između njih dve postoji nešto više od prijateljstva.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Matora i Sanja

Naime, pred zoru pored bazena raygovarali su Matora, Miki, Luna, Sloba i Tanja.  Jovana je priznala kako bi od ukućana sigurno imala seks sa Mikijem da nisu dobri drugari. Miki se tada našalio kako Jovana samo glumi da je lezbejka da bi duže stala u rijalitiju.

- Nisam ja lezbejka. Ja volim sve što vole mladi. Čekaj, stani, a ove ribe koje su bile sa ribama, a imaju momke, one nisu biseksualke, a ja jesam? Aleks, mala Sara, Sanja, što su one drugačije od mene? Aleks mi je rekla da bi me je*ala. Zašto moj imidž odmah znači da sam drugačija? - pitala je Matora.

Miki je otkrio da je Marko Zec, bivši učesnik Zadruge bio u vezi sa Matorom, a ona je ispričala da se ljubila sa Lunom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading