(VIDEO) NAJVEĆI HONORAR IKADA VIĐEN! Za učešće u "Zadruzi 4" dobija ovu vrtoglavu sumu: Ima poseban tretman, pare dobija unapred!

Autor:

Zadruga

17.07.2020

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić uključila se u emisiju "Zadruga - narod pita" kako bi komentarisala članove porodice Đogani, Anabelu i Lunu.

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ, Promo foto

Tom prilikom Miksi je iznela i detalje o svom ugovoru sa produkcijom i koliki honorar dobija.

RepublikaFoto: Aleksandar Nalbantjan
Miljana Kulić

- Za razliku od vas, ja imam savršen život i ulazim u rijaliti da komentarišem takve budale i da pravim šou i da zarađujem ozbiljan novac koji vi možete samo da sanjate. Takođe, za razliku od vas ja dobijam sav novac unapred. Mogu da izlazim i ulazim kad hoću, imam svoj apartman... - priznala je Miksi i otkrila visinu njenog honorara.

- Ja sam dostojanstveno izašla iz "Zadruge 3" sa svojih 250.000 evra, za toliko koliko sam bila unutra. Sad ulazim u novu sezonu, mene plasmani i pobeda ne zanimaju, ulazim da komentarišem i zaradim novac - rekla je Kulićeva, a sve možete poslušati na snimku ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading