Zadrugar odlepio za poznatom pevačicom! Čolak proganjao Aleksandru Bursać: Jurio je po nastupima, a onda planirao i na more sa njom!

Autor: Milica VELJKOVIĆ

Zadruga

16.06.2020

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Čolak bacio je oko na lepu mladu zvezdu "Granda" Aleksandru Bursać. Oni su se upoznali prilikom jednog njenog nastupa, a od tada Užičanin nije imao mira jer je, kako je ispričao njegov drug, bio opsednut njenom lepotom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bane Čolak

- Mi smo to veče sasvim slučajno izašli, a neka ekipa nam je bila u lokalu gde je nastupala Aleksandra Bursać. Znali smo da devojka dobro peva, pa smo se uputili na splav. Kada je konačno izašla na scenu, Bane je odmah prokomentarisao: "Vidi, brate, kako dobro izgleda". I tu je sve počelo. On nije prestajao da je komentariše cele večeri, a onda je pokušao preko obezbeđenja na pauzi da se upozna sa njom. Ona je bila jako prijatna, ali nije pokazala neku zainteresovanost. Nabavio je njen broj u toku večeri kako bi pokušao da je ubedi da izađe sa njim - započeo je priču Banetov drug, pa nastavio:

- Čolak je pozvao sutradan Aleksandru, ali ona ga je ljubazno odbila. Međutim, on se tu nije zaustavio, pa je nastavio da joj piše dugometražne poruke. Sve što mu je ležalo na duši pisao je u kilometarskim porukama, mislim da je malo i preterivao u tome s obzirom na to da je video samo jednom. Počeo je da je prati po nastupima, da rezerviše uvek prvi sto do bine kako bi joj bio bliži. Često joj je slao cveće, pa bi joj konobari tokom nastupa donosili na binu. On je govorio da je ona baš njegov tip devojke, voli crnke, a ona je sva sitna i nežna, pričao je da bi mogao vrlo lako da je zavoli. Obećavao joj je da mu se ni jedna druga devojka ne sviđa i da bi sve dao kada bi samo jednom izašla sa njim. Ipak, ostao je kratkih rukava.

 Sve je pokušavao samo da pevačicu odvede na piće, rekao je Banetov prijatelj

On se onda raspitivao gde voli Aleksandra da letuje jer mu je to bila poslednja šansa da pokuša. Obećao je sebi da će izgurati priču do kraja kako bi je osvojio.

- On je počeo da zivka menadžere kafića da mu omoguće da bude prateći di-džej na njenim dogovorenim nastupima. Sve je znao mesecima unapred i planirao je da dobije makar pola sata prostora da vrti muziku kako bi se, kao slučajno, sreli. Ne znamo kako je ona reagovala na ovo, ali sigurno je da je znala. Ona je normalna devojka i nikada ne bi napravila skandal zbog mladića koji joj se udvara, verujem da, pored Baneta, sigurno ima puno udvarača. Kada je poslednja Banetova šansa da sazna gde će Aleksandra da ide na more propala, onda je shvatio da definitivno nema svrhe i odustao je - zaključio je Čolakov prijatelj.

Do zaključenja ovog broja Aleksandra Bursać nam se nije javila kako bi potvrdila naša saznanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading