"Izbacio sam ga"! Isplivala prepiska: Željko Mitrović progovorio o diskvalifikaciji Kristijana!

Autor:

Zadruga

20.05.2020

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Mitović je juče bio sa budućim učesnikom "Zadruge 4", Kristijanom Golubovićem, kada je potpisan ugovor za boravak u Imaginarijumu, što je direktor televizije Pink postavio na svom Instagram profilu.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Kristijan i Željko

Odmah nakon što se Mitrović oglasio na društvenoj mreži, krenuli su komentari pratilaca, te je on, na jedan i odgovorio:

- Počeo kasting za Zadrugu 4! Ideja mi je da ova deseta godina opčinjena rijaliti epohom bude kruna, sa učesnicima, koji su obeležili sve prethodne rijalitije. Kristijan kaže da će se svi iznenaditi njegovim novim profilom, jer kako kaže, ušao je u zrelije godine! Aj da vidimo! - napisao je Željko na svom Instagram profilu, te je usledio komentar:

Foto: instagram.com/zeljkomitrovic

- Sve je to fino i treba nam šou, ali nažalost nasilje nikako, a on je samo na silu i pretnju prolazio. - pisao je jedan od Mitrovićevih pratilaca, na šta je Željko odgovorio:

- Lično sam ga izbacio zbog mnogo manje stvari, nego što danas gledamo ispred skupštine! - bio je odgovor direktora Pink televizije.

Podsetimo, Kristijan je diskvalifikovan sa "Farme 6", nakon što je nasrnuo na Tamaru Đurić i polio je vodom i verbalno napao Jelenu Krunić, a potom se zaleteo na Radeta Lazića i glavom ga udario u lice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading