Dalila ne prestaje sa napu*avanjem Ane Korać na Instagramu: Zauvek ćeš ostati...!

Autor:

Zadruga

13.01.2020

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan nakon što su Dalila i Dejan Dragojević pobegli iz "Zadruge", cimeri su spakovali njihove stvari i ostavili ih pored kapije, kako bi mogli da ih preuzmu. Međutim, pojedine zadrugarke "poslužile" su se nekim komadima, što je Dalila odmah obelodanila putem društvene mreže Instagram.

RepublikaFoto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
Dalila i Ana

Između ostalog, javno je isprozivala i nezvaničnu jetrvu Anu Korać, na čijoj je glavi videla svoje viklere.

- Poslali mi ljudi da je i 'jetrva' Ana Korać učestvovala u krađi. Pa moji vikleri završili na njenoj kosi. 'Bogata sirotinja - poručila je Dalila.

Ovo je svakako uzburkalo javnost, jer su braća Dragojević na Dalilinu inicijativu pre rijalitija bili zakopali ratne sekire, te dosta vremena provodili zajedno i sa Anom. Zbog ovoga, prozivke su iznova krenula da se slažu na društvenim mrežama, a mnogi veruju da će se zbog ovoga njihov odnos teško oporaviti.

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

- Lep je osećaj kada znamo da smo obukli, našminkali, okupali, najeli, naparfemisali pola 'zadrugara'. Opet smo pokazali našu veličinu - dodala je Dalila na Instagramu.

Podsetimo, Dejan i Dalila Dragojević napustili su samoinicijativno "Zadrugu" u subotu uveče. Nakon rasprave koju su imali sa Miljanom Kulić, a onda i svađe sa obezbeđenjem, rešili su da preskoče ogradu i napuste rijaliti imanje u Šimanovcima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ješa

13.01.2020 13:16

Dalila i Dalil Muhić su krali u Zadruzi.

Odgovori 12 3
beban

13.01.2020 14:00

Vještica Dalila.

Odgovori 13 4