(VIDEO) Ermina plakaćeš dok te budem je*ao: Tomović nasrnuo na Čolaka i njegovu devojku!

Autor:

Zadruga

21.11.2019

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon završetka sinoćne emisije u "Zadruzi", došlo je do žestokog sukoba između Vladimira Tomovića i Baneta Čolaka i njegove devojke Ermine Pašović. U spavaćoj sobi nastala je ogromna gužva, a smesta je uletelo i obezbeđenje da bi sprečilo fizički kontakt.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Napad Tomovića na Čolaka

- Čolak, ja tebi nisam ništa rekao. Čolak, ti si plakao zbog onoga napolju! Ermina, kukala ti majka! Nakazo! Ermina, kada raskineš sa Čolakom, sve će ti biti oprošteno! Bane, plakaćeš opet! Ti si plakao i izvinjavao se. Ermina, plakaćeš dok te budem tu*ao! Čolak, plakaćeš opet! - govorio je Tomović.

- Nisi verbalno jak, ne znaš drugačije da se javljaš? Kunem ti se u sve milo, zube ćeš sa poda kupiti! Lako je m*da širiti na slabijima. Hajde na jače! Uhvatio si se Janjuša i Karića! Samo znaš da je*eš, ja ti nisam ove pi*ke da ti ćutim. Ti mi kažeš da sam nakaza? Prođi pored ogledala i pogledaj taj tvoj kljun. Naplatiću ti i za mene i za njega - govorila je Ermina.

- Ti znaš da se ja ne plašim tebe! Jesam ti ja krvi što se ona mazila i ljubila? Za to je kriva tvoja devojka! Ja kada sam Staniji govorio ružne reči, ti si me je*ao, sada te ja je*em zbog moje devojke. Sve što kažeš njoj (Ermini) kao da si meni rekao! Ko je plakao? - izjavio je Bane Čolak.

U nastavku video-priloga pogledajte kako je sve izgledalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelenko

21.11.2019 12:13

Tomović je nasilnik. Za ovakve reči napolju bio bi sankcionisan.