Te večeri su bili sa mnom: Tomina majka objavila sliku sa Nadeždom, čula se sa njenom porodicom!

Autor:

Zadruga

17.08.2019

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka i pevačica Nadežda Biljić (28) nedavno je prijavila svog, sada već bivšeg dečka Tomislava Panića, navodeći da ju je pretukao u stanu, oko 7 časova ujutru.

RepublikaFoto: instagram.com/panic.jasna
Nadežda sa Jasnom, Tominom mamom

Nakon nemilog događaja u kojem je navodno Nadežda pretučena od strane Tome, oglasila se i njegova majka Jasmina Panić na Instagramu gde je objavila zajedničku fotografiju sa nesuđenom snajkom uz otvorenu poruku.

- Upoznala sam ovu devojku, bila je kod nas u Svilajncu. Devojka sa velikim srcem! Videla sam zaljubljenost, obostranu. Provela sam divno veče sa svojim sinom i sa Nadeždom. To veče sam bila srećna jer su oni srećni bili tu sa mnom! Majka sam, za svog sina bih život dala, ali... Saosećam sa Nadeždom i njenom porodicom sa kojom sam od juče na vezi - započela je Tomina majka i dodala:

- Ne mogu da tvrdim, niti komentarišem šta se među njima desilo, nisam bila prisutna, oni najbolje znaju. Želim samo da se zna da sam tu, da brinem za svoje dete, a brinem i svim srcem za Nadeždu. Kako želim za svoje dete, tako želim i njoj. Toliko od mene! Za pojedine: ne krijem se, nemam razloga, tu sam i biću tu - zaključila je Jasmina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Cerar

17.08.2019 20:43

Bili su srecni i sve je islo srecnim tokom. Popili su dosta alkoholnih pica. Pocela je svadja i inat, Niko nije hteo da popusti i normalno razgovara. Vika i dreka, psovanje i vredjanje sve jace, a niko da stane. Inat nije dobar prijatelj. Inat je zao zanat. Od inata nema goreg zanata. Inat je ponašanje koje je suprotno vlastitom interesu.

Lav

17.08.2019 20:52

Mozda jos ima sansi za oporavak veze. Bilo mi je veoma drago kako su oboje bili srecni. Roditelji treba da razgovaraju i pomognu svojoj deci. Samo ovog puta lagano. Prvo SMS poruke pa razgovori telefonom, I da oboje prestanu sa alkoholom i skitanjem.