Marko: Dragana, ti u meni budiš nešto posebno!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je poludela kada je saznala da je njen dečko Marko Miljković priznao Dragani Mitar da je lud za njom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kakav preokret...

Prilikom puštanja video-snimaka u rijaltiju "Zadruga" blogerka je prvi put čula da je njen dečko vodio prisan razgovor sa starletom, prilikom čega joj je on otkrio da ona u njemu budi nešto posebno.

Iako je on tvrdio da je priznanje bilo zbog toga što mu je Dragana opalila šamar, bivša modelsica ga je odmah demantovala:

Luna: Kaži: "Privlačna mi je, sviđa mi se." Kaži!

- Nisam slagao, nervirala me zbog tog šamara i to... I dalje govorim da nisam zaljubljen. Tako je nešto bilo, nisam siguran... Rekao sam da budi nešto u meni zbog šamara. To kad mi je udarila šamar, probudila je u meni nešto. Nema to nikakve veze da sam ja bio zaljubljen i tako to - pravdao se Marko, koji je sve vreme mucao.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Nije bio nikakav šamar, već smo tada pričali o seksualnim temama. Pričali smo šta bi mi radio i slično. Ne znam zašto mu je problem da to i kaže - demantovala ga je Dragana.

Na sve ovo Lepi Mića je dolio ulje na vatru, dok je Luna siktala od besa:

- Marko je o svim devojkama na koje se ložio pričao super stvari, samo je Lunu pljuvao, a smuvao je - rekao je on.

Dragana: Marko i ja smo pričali o seksualnim temama i šta bi mi radio

Luna Đogani nije mogla da poveruje kada je iz njegovih usta čula sve to, pa je rekla:

- Ne znam šta je smešno ovde. Ako on nije u stanju da prizna ovakvu glupost, ovo za mene nije drugarski. On je ovu devojku branio u emisiji, ubeđivao me da je gledao samo kao drugaricu! Ja svom drugu ne govorim da nešto posebno budi u meni. Nemamo takav odnos. Sve šta sam ja izgovorila nikad nisam slagala! Sve zna! I nikad ga ne bih slagala! Kaži! Privlačna mi je bila, sviđala mi se, kaži!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar

Ona je izletela iz Bele kuće kako bi se osamila i plakala zbog svega što se dogodilo. Miljković je došao i pažljivo pokušao da pokrene temu, ali je ona vrlo burno dočekala njegove reči, pa je grubo počela da mu se obraća.

- Ti još imaš obraza da pitaš mene šta je bilo. Skloni se. Je l' tvoja poenta da budeš sa mnom da bi me povredio? Kako možeš da me lažeš za ovako glupe stvari. Šta ti je teško da mi kažeš da ti se sviđala, zašto mi to radiš. Pretvorićeš me u vešticu. Neću da budem ona stara. Kako te nije sramota, izvini se barem, kaži nešto. Ja nemam sreće sa muškarcima, ja ne mogu ovo - jadikovala je Luna na sav glas. Iako nisu raskinuli, ona i Marko su ostali u zategnutom odnosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dragan

18.03.2019 08:12

To je bilo pre nekoliko meseci. Zasto se Lunjci uzbudjuje? Pridruzila se optuzbama protiv svog decka.