(VIDEO) Aleksandra je prošlost: David završio u krevetu sa Anom Korać!

Autor:

Zadruga

12.01.2019

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić diskvalifikovana je pošto je fizički napala Minu Vrbaški tokom Božića. Od siline udarca, Mina se zateturala u mestu pa umalo i pala s nogu, a Aleksandra se nije zaustavljala tu, već je i verbalno napala pa je u suzama ostavila u Beloj kući "Zadruge 2".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sve bliži... Ana Korać i David

Subotićeva je zatim pokušala na silu da se vrati u rijaiti, ali je obezbeđenje brzo reagovalo i sprečilo je u tom pokušaju.

Težak period Davidu u Imaginarijumu najviše olakšava atraktivna crnka Ana Korać, koja je tokom jednog perioda u rijalitiju i javno priznala da joj se zauzeti zadrugar dopada. Par se nekoliko puta oštro raspravljao, jer je Aleksandra sumnjala u Davida, te joj zasigurno nije pravo da gleda kako Ana provodi vreme u krevetu u kojem je ona spavala sa Dragojevićem.

Koraćeva je do zore bila tu, razgovarajući s Davidom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
psihijatar

12.01.2019 11:13

Tooooooooooooooooooooooooooooo

VeronikaSTar

13.01.2019 10:00

Ne razumem ljude koji nisu u stanju da prekinu vezu koja im ne odgovara nego se javno blamiraju!???To je stvarno polusvet!