ZVEZDA "OČAJNIH DOMAĆICA" OBOLELA OD TEŠKE BOLESTI ZAJEDNO SA MUŽEM: Odlučila da progovori O SVEMU!

Autor:

Zabava

22.05.2021

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica se borila sa opakom bolešću.

Foto: youtube.com/printscreen
Marša Kros

Glumica Marša Kros (59) proslavila se u seriji "Očajne domaćice", i dok su joj se svi divili ona se suočavala sa teškim životnim problemima.

Naime, ona se udala se za Toma Mahonija, a pomoću veštačke oplodnje dobila je ćerke u 45. godini. Pre toga je bila osam godina u vezi koja se tragično završila. Marša je bila u vezi sa 25 godina starijim Ričardom Džordanom, koji je preminuo 1993. usled tumora na mozgu, a glumica je to teško podnela.

Marša je otkrila pre dve godine da se i sama bori sa karcinomom, i to anusnog kanala. Nakon što je pobedila bolest, odlučila je da javno progovori.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARCIA CROSS (@reallymarcia)

 

- Znam da postoje ljudi koje je sramota. Ali - čega? Pa, imaš rak! Nisi učinio ništa loše samo zato što si ga dobio u svom anusu. Mislim, stvarno, imaš većih problema od srama - rekla je Marša koju je nakon dijagnoze čekalo dve nedelje hemoterapije i šest nedelja zračenja.

Njenom sadašnjem suprugu 2009. godine je dijagnostikovan rak grla, a glumica je priznala da život više ceni otkako su se oboje izborili sa bolešću. 

Danas Marša ima za cilj da podstakne ljude da se edukuju o ovoj bolesti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARCIA CROSS (@reallymarcia)

 

- Anus, anus, anus! Samo se moraš naviknuti da ti se rak nalazi baš tamo - rekla je Marša, kojoj je bilo važno da prihvati to mesto na telu kako bi pregledi postali što normalniji.

- Osećam se normalno, iako se radi o malo drugačijoj vrsti normalnosti na koju sam navikla pre raka. Nikad više neću svoje telo uzimati zdravo za gotovo i zahvalna sam mu na svemu za što je sposobno- istakla je.

Glumica se godinama borila i da ostane u drugom stanju, pa je o tome govorila više puta.

- Svim ženama koje se nađu u ovakvoj situaciji želim da poručim da nikad ne odustaju od svoje borbe, jer se čuda zaista dešavaju - rekla je glumica koja je danas majka dvoje dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading