POZNATA GLUMICA IMA MISTERIOZNU BOLEST: Već 21 dan je u BOLNICI, pojavila se fotografija!

Autor:

Zabava

01.04.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kejt Bekinsej dobija brojne poruke podrške!

POZNATA GLUMICA IMA MISTERIOZNU BOLEST: Već 21 dan je u BOLNICI, pojavila se fotografija!

Foto: Twitter/@KateBeckin407

Glumica Kejt Bekinsejl (50) već skoro tri nedelje boravi u bolnici, izazivajući zabrinutost među svojim fanovima. Nedavno je objavila fotografiju iz bolničkog kreveta na kojoj nosi bele čarape sa motivom zeka, čestitajući Uskrs svojim pratiocima na Instagramu. Međutim, mnogi su se zapitali zašto još uvek nije puštena kući, a među zabrinutima je bila i pevačica grupe "No Doubt", Gven Stefani.

Pevačica Gven Stefani nije krila svoju zabrinutost, postavljajući pitanje:

- Šta nije u redu? -  napisala je ona.

Drugi fanovi su takođe izrazili svoju zabrinutost, dok su joj neki pružili podršku i ohrabrivanje. Poruke podrške poput:

- "Nadam se da ćeš se uskoro vratiti na svoje divne noge" i "Srećan Uskrs, lepa Kejt. Molimo te, čuvaj se" - preplavile su Kejtin Instagram profil.

Republika

Foto: Instagram/katebeckinsale

Glumica Kejt Bekinsejl

Osim zdravstvenih problema, Kejt se suočava sa porodičnim gubicima. Na početku 2024. godine, Kejt je izgubila očuha, Roja Batersbija, koji je preminuo od moždanog udara i patio od dve vrste raka. Dodatni stres nastao je i zbog zdravstvenih problema njene majke, Džudi, koja je hitno prebačena u bolnicu prošlog avgusta.

Iako je javno podelila svoje emotivno stanje u vezi sa majkom, Kejt Bekinsejl još uvek nije otkrila razlog svoje hospitalizacije, držeći javnost u neizvesnosti. Njeni fanovi i dalje prate vesti u nadi da će se Kejt uskoro oporaviti i vratiti svojim uobičajenim aktivnostima.

Kejt Bekinsejl je svojom otvorenošću o porodičnim izazovima i ličnim borbama pokazala snagu i hrabrost, istovremeno inspirišući mnoge svoje fanove da se suoče sa sopstvenim teškoćama. Svi sa nestrpljenjem očekuju vesti o njenom oporavku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading