POKRET SRBA KRAJIŠNIKA: Ovo nije poziv na mržnju, sukobe i revanšizam, ovo je poziv na svest i savest

Autor:

Vesti

01.04.2024

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Marko Bulat pozvao na potpisivanje peticije za Rezoluciju o genocidu

POKRET SRBA KRAJIŠNIKA: Ovo nije poziv na mržnju, sukobe i revanšizam, ovo je poziv na svest i savest

Foto: Privatna arhiva

Pokret Srba Krajišnika vas poziva da u nedjelju 7. aprila ispred crkve Svetog Marka u Beogradu u 11 časova prisustvujete skupu podrške narodnoj inicijativi povodom potpisivanja peticije za Rezoluciju o genocidu nad srpskim narodom u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj u periodu od 1941. do 1945. godine. Pevač Marko Bulat podržao je ovu inicijativu

- Ne. Ovo nije poziv na mržnju sukobe i revašizam. ovo je pozivna svest i savest. Svest da se genocid dogovorio i da ne dozvolimo da seikada više dogodi bilokome na ovim prostorima. Savest da odamo dužnu poštu nevinim žrtvama i da njihovo mučeničko stradanje ne predamo zaboravu. Ovde nema mesta nikakvim političkim manipulacijama niti skrivenim namerama. Jedan potpis za sve stradalnike, kao jedan trenutak saosećanja, a dugujemo im mnogo više.

Čekamo vas 7.aprila crkva Svetog Marka u Beogradu. Početak 11 časova. Vreme je- stoji u  objavi koju je poslao našoj redakciji pevač.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading