(FOTO) GLUMAC KOGA SMO SVI OBOŽAVALI IZGUBIO BITKU SA RAKOM!

Autor:

Zabava

02.02.2021

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga!

RepublikaFoto: pixabay.com

Zvezda hit serije devedesetih "Zvono kao spas", glumac Dastin Dajmond, preminuo je u 44. godini života nakon borbe sa kancerom.

Glumac je preminuo 1. februara, a tužnu vest potvrdio je producent popularne serije.

"Tužni smo što moramo da potvrdimo vest da je glumac Dastin Dajmond preminuo u ponedeljak", naveo je u svojoj izjavi.

"Dastin je preminuo od kancera. Ovaj nemilosrdni oblik malignog kancera dijagnostifikovan mu je pre samo tri nedelje. Za kratko vreme bolest se proširila i po njegovom telu, a ubrzo je usledila i srmt. Dastin, ako ništa drugo, nije patio", navedeno je u saopštenju. 

Dajmond je sredinom januara ove godine hitno hospitalizovan zbog raka gušterače. Nekoliko nedelja se osećao loše, nakon čega ga je porodica odvela u bolnicu, gde su lekari dijagnostikovali rak gušterače u četvrtom stadijumu.

Dastin Dajmond rođen je 7. januara 1977. godine i bio je najpoznatiji po ulozi u seriji "Zvono kao spas". Serija je emitovana je od 1989. do 1993. godine i bila je pravi hit na američkoj televiziji, a i kod nas je veliki broj klinaca gledao avanture ekipe iz škole Bejsajd.

Nakon završetka emitovanja serije glumac je imao manji broj uloga, zbog čega je zapao u finansijske probleme.

Podsetimo nedavno se oglasio Mario Lopez njegov kolega i prijatelj te je podelio poslednje trnutke razgovora sa njim

- Čuo sam se sa Dastinom. Iako je dijagnoza strašna, on i njegova porodica se trude da ostanu pozitivni da će sve ovo prevazići. Molim se za njega i za njegovu porodicu - napisao je Mario.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading