Milica Pavlović otkrila sve detalje poznanstva sa Vukom Kostićem, pa progovorila o VEZI sa poznatim glumcem!

Autor:

Zabava

29.01.2021

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle duže pauze, pevačica Milica Pavlović ponovo se vratila druženju se medijima. Dok je nije bilo, ponovo se šuškalo o njenom odnosu sa glumcem Vukom Kostićem, te je pevačica napokon otkrila o čemu se radi!

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Milica Pavlović

-Tokom snimanja serije "Pevačica" imala sam puno podršku Vuka Kostića. On i ja se družimo i poznajemo već duži niz godina. Najbitnije što mi je rekao jeste da budem opuštena i ono što zapravo ja jesam. Takođe, kazao je da imam dara za to i da slušam sve sugestije. Mnogo mi je značio u tom projektu - ističe Milica.

- Vuk i ja smo samo prijatelji. Družili smo se zajedno na Mokroj gori. Tamo sam otišla sa svojim prijateljima, a potrefilo smo da budemo svi zajedno tamo. Bio je izuzetan domaćin i otkrio nam je sve čari Mokre gore. Ja sam još pod utiskom i mnogo mi je drago da naša zemlja ima takve predele - rekla je pevačica.

Foto: instagram.com/vukkosticbadza
Tekst potpisa

Takođe, ispričala je kako provodi vreme sada kada nema nastupa.

 

- S obzirom na to da nema posla, više sam se posvetila Instagramu i zato stalno objavljujem fotografije. Imam svoj tim koji se bavim mojim profilom i video zapisima. Svako ima svoj segment vezan za moju karijeru, kao i aktivnosti za istu. Ideje dobijam od svojih saradnika, ali su uglavnom moje jer ja volim modu i da se slikam. Oduvek sam takva bila - otkrila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading