ŽENA OD SULTANA ULAZI U ZADRUGU 4? Ovo je ponuda koja se ne odbija: Oglasila se ovim rečima...

Autor:

Zadruga

29.01.2021

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opa bato!

RepublikaFoto: Printscreen
Tijana Milentijević

Tijani Milentijević ponuđeno je da učestvuje u aktuelnoj sezoni rijalitija uz veoma visok honorar, ali je ona to navodno odbila.

- Odbila sam Zadrugu, nisam pristalica toga. Uvek sebi kažem nikad ne reci nikad. Ali, ne bih se ja tu snašla. Uhvati me panika kada vidim da su oni tamo svi zatvoreni, pa njih 50 u jednoj sobi. Nije to nešto što bih ja mogla da izdržim. Ušla bih da im pevam na zabavi, da se zabavimo, ali da budem učesnik, ne - rekla je ona.

 

 

 

Pevačica je, takođe, na meti ljubavnih ponuda, a ona za sebe kaže da je probirljiva i da još uvek nije pronašla nekoga ko joj u potpunosti odgovara.

- Ponuda uvek ima, ali nisam još pronašla onog koji mi odgovara, nešto sam probirljiva. Nemam određeni tip muškarca, ali eto da je šarmantan, da ima lepe oči, lep osmeh. A najvažnije je i kako se ponaša prema meni - objasnila je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vlado

29.01.2021 13:44

Što bi i ulazila u "Zadrugu" ako je žena od sultana? xD Ti honorari su za nju, kontam, sića xD

GD

29.01.2021 15:45

Zafalila lova,dobila šut kartu sultana?