DNO DNA! ŠUTNUO JE KAO KRPU, a sad Severina zove Igora Kojića da svedoči za nju na sudu!

Autor:

Zabava

29.01.2021

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramotno!

RepublikaFoto: instagram.com/severina
Seve i Igor

Kako tvrde susedi, Severina nije bila u Beogradu od aprila, kao ni Igor u Zagrebu na Kozjaku. Pisalo se kako su zahladili odnos nakon što je Seve prošle godine mesec dana provela kod Kojićevih na Bežanijskoj kosi.

Severinu Kojić (48) na Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu tužila je učiteljica zbog incidenta u školi u septembru 2019. godine. Učiteljica od pevačice traži 70.000 kuna odštete.

Tužba je podignuta prošle godine u aprilu. Prvo ročište bilo je zakazano u novembru prošle godine, no odgođeno je. Na drugom pripremnom ročištu u Palati pravde u četvrtak nisu se pojavile ni Severina ni učiteljica, nego njihovi advokati. Seve i učiteljica se nisu ni morale pojaviti iako su mogle.

RepublikaFoto: Ilija Vukotić

Severinin auto u četvrtak je bio ispred njena stana na zagrebačkom Kozjaku, a roletne, po običaju, spuštene. Na ročištu pak u četvrtak u Vukovarskoj ulici predlagali su se i svedoci. Između ostalog, Sevina advokatica Jasminka Biloš kao svedoka želi videti supruga pevačice Igora Kojića (33), koji je i dalje prijavljen na njenoj adresi na Kozjaku iako je poslednjih meseci navodno u Srbiji.

 

 

 

Seve i Igor i dalje su na papiru u braku, kako doznajemo sa suda. I dalje se prate na društvenim mrežama, no ne “lajkuju” se. Pevačica mu je poslednju objavu posvetila prošlo leto, kad je slavio rođendan. Seve je ovo leto bila na imanju Tomislava Voštinića nedaleko od Zagreba. Tamo je nazdravljala s društvom. Seve i Voštinić letos su bili i na krstarenju.

RepublikaFoto: Ilija Vukotić

Tad ga je, kako doznajemo, predstavljala kao telohranitelja. Nakon što se počelo spekulisati da su u vezi, pevačica je to oštro demantirala. Izjavila je da su samo prijatelji. Severina se, čini se, ne želi previše zamarati brojnim sudskim ročištima. Na društvenim mrežama zadnjih dana objavljuje izazovne fotografije u kupaćim kostimima prisećajući se leta.

Pevačica se nije pojavila ni na poslednja dva ročišta koja je u sporu protiv nje, takođe u Palati pravde, pokrenula sudinica Lucija Lasić, koja ju je tužila  zbog povrede prava ličnosti i zatražila naknadu štete od 20.000 kuna. Seve se i dalje spori s bivšim partnerom Milanom Popovićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading