Vuk Kostić za dlaku izbegao smrt!

Autor:

Zabava

14.08.2017

09:50 >> 09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni junak serije "Ubice mog oca" Vuk Kostić ponovo je uzburkao strasti na društvenim mrežama pošto je objavio fotografiju u automobilu sa potpisom koji nagoveštava da su uveliko u toku pripreme za vratolomne manevre. Kako saznajemo, u pitanju je zahtevna i opasna scena u kojoj će biti pitanje života i smrti za inspektora Aleksandra Jakovljevića.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Vuk Kostić

LUDNICA U BEOGRADU

- Scena se dešava noću, akteri jure automobilima ulicama Beograda, a puca se na sve strane. Biće ne samo zahtevno za snimanje već i opasno i videćemo kako će inspektor Jakovljević uspeti da sačuva glavu. Jedno vozilo iz te auto-potere čak će završiti u reci - kaže za Srpski telegraf izvor blizak produkciji.

Autori serije koja je oborila skoro sve rekorde gledanosti u tajnosti čuvaju sadržaj novih epizoda i trude da se da i ovog puta publici prirede prava iznenađenja.

Međutim, saznajemo da su domaću ekipu već posetili kaskaderi iz Bugarske, ali i da Kostić ne čeka da dubler obavi sav težak posao.

Foto: instagram.com/vukkosticbadza
Vuk sa kaskaderom

KASKADERI IZ BUGARSKE

- Podršku će ekipa imati od kolega iz Bugarske jer su njihovi kaskaderi jedni od najboljih na svetu u tom poslu. Dovoljno je navesti da su kaskaderi iz Bugarske angažovani na svim većim projektima Holivuda, a njihovi ljudi angažovani kao dubleri velikih zvezda poput Toma Kruza, Silvestera Stalonea i Breda Pita. Probne scene su već urađene, Vuk je vrlo angažovan i ne očekuje da dubler obavi sav posao za njega, pa se tek očekuje ludnica u srpskoj prestonici! Ovakva scena sigurno nije snimana kod nas, a verovatno je nešto slično samo uradio Lik Beson u akcionom hit filmu "Distrikt 13", koji je snimao u Beogradu - dodaje izvor Srpskog telegrafa.

Reditelj Predrag Gaga Antonijević ranije je samo nagovestio da će sezona biti fokusirana na rešavanje ubistva s kraja prve sezone u kafiću, a dok budemo otkrivali da li je Nataša Ninković ubica, pratićemo zaplet sa mnogo više kriminala, droge i pucnjave.

Glumce očekuje još oko meseca rada, a osim Srbije, nove epizode gledaće se i u nekoliko zemalja regiona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading