TINA PONOVO OPERISALA TUMOR!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tina Ivanović herojski se bori sa karcinomom, koji je sredinom avgusta operisala po treći put. Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, folk pevačica je ponovo podvrgnuta hirurškom zahvatu u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a trenutno se oporavlja u Grčkoj i dobro se oseća.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???#hairstyles ?@mrvicivana @beauty_studio_likuse #fotografdukkanim #fotografia #tinaivanovic #selfi

A post shared by Tina Ivanović (@tinaivanovic) on Nov 12, 2017 at 1:29pm PST

- Tina je posle tri godine ponovo operisana i lavovski je izdržala operaciju. Kao i protekla dva puta, i ovaj je operisao tim stručnjaka, koji se potrudio da odstrane sve loše ćelije kako bi sprečili širenje bolesti. Tina je i ovaj zahvat lavovski podnela i trenutno se oseća odlično. Čim je stala na noge, otputovala je sa suprugom Zvezdanom Anđićem u Grčku, i to po preporuci lekara koji su je savetovali da otputuje, budući da morska klima najbolje utiče na oporavak i generalno na organizam - govori dobro obavešten izvor.

Folkerka je ovaj novi udarac psihički jako dobro podnela

Kako dalje saznajemo, Tina je ovaj novi udarac psihički jako dobro podnela. Mentalno je prihvatila situaciju rešena da se i ovaj put izbori sa opakom bolešću koju je već dva puta prevazišla. Cela ova tragedija je, tvrde upućeni, emotivno očvrsnula, pa više nije sklona plakanju i padanju u depresiju. Lično ona je organizovala put u Grčku rešena da se posveti sebi i oporavku.

U želji da proverimo navode do kojih smo došli pozvali smo Zvezdana, koji je potvrdio da se Tina i on nalaze u Grčkoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jos uvek sam mlad ?

A post shared by Zvezdan Andjic (@zvezdanandjic) on Nov 16, 2016 at 4:44pm PST

- Tačno je da smo bili u avgustu u bolnici, ali smo išli na kontrole, koje Tina redovno obavlja. Normalno je da se kontroliše nakon svega. Sve je u najboljem redu, uživamo u Grčkoj. Tu smo još dva dana - rekao je Zvezdan za Srpski telegraf.

Zvezdan: Tačno je da smo bili u avgustu u bolnici. Sve je u najboljem redu, uživamo u Grčkoj

Podsetimo, Tina Ivanović imala je dve intervencije na dojci, prilikom kojih joj je uklonjen tumor. Prvi put operisana je krajem 2014. godine nakon što joj je ustanovljena dijagnoza, a drugi put dva meseca kasnije. Folkerka se nakon opake bolesti povukla sa estrade i posvetila sebi, a nedavno je otkrila i kako redovno posećuje manastir, gde je pronašla duhovni mir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading