JELENI KOSTOV STRADALA KIČMA! Pevačica prošla kroz PAKAO: SAMO DA SE OPORAVIM, SVE ĆU DA PROMENIM!

Autor:

Zabava

25.07.2021

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Kostov prošla je kroz stravične situacije koje su uticale na njen život u potpunosti, a sada je otkrila kako se oseća nakon svega što je preživela.

Foto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Jelena Kostov

Jelena Kostov prošla je kroz niz loših dešavanja u životu i preživela je stravičnu nezgodu koja joj je ostavila posledice po kičmu i generalno joj promenila život u potpunosti, a sada kada se oporavila oseća se jače nego ikada, te ne želi da se više osvrće na prošlost i višemesečni mučni oporavak, prenosi Srbija Danas.

- Svaka situacija koja se desi u životu nosi neku određenu poruku. Čovek tek kada doživi neke strašne stvari shvati koliko je život lep i koliko se nerviramo za nebitne stvari. Ne znamo da cenimo i uživamo u svakom momentu koji nam se daje, a onda kada se nađemo u tako nekoj lošoj situaciji kažemo: ''Jaoj, samo da ozdravim, sve ću da promenim'' - rekla je Jelena i dodala da se i sama dosta promenila: 

 

 

- Sad sam druga, mnogo smirenija osoba. Više ništa ne može da me iznervira, sad sve nekako radim opušteno. Činjenica je da je zdravlje najbitinije u životu, kada ga imamo možemo sve.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading