(FOTO) SKINULA SE, PA PRIZNALA: VOLIM KAD SAM DIVLJA! Ivana Dudić otkrila ŠTA JE NAJBOLJE OPUŠTA!

Autor:

Zabava

25.07.2021

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Dudić otkrila šta voli da radi kada je sama kod kuće, pa priznala da voli da bude divlja.

Foto: ST/Nemanja Pančić
Ivana Dudić

Glumica Ivana Dudić važi za jednu od naših najlepših mlađih glumica, a na svojim društvenim mrežama neretko deli fotogradije u provokativnim izdanjima. U jednoj emisiji komentarisala je svoj Instagram profil, pa i otkrila zašto najviše objava ima u donjem vešu.

- To je jedan od onih dana odnosno večeri kada ja sebi izgledam fabulozno. Možda sam popila jednu čašu vina pa me je dodatno opustilo da se ovako fotkam ali da - generalno kada sam sama kod kuće i kada mislim: 'Bože Ivana, kako ti dobro izgledaš, ni iz čega'. Onda stavim selfi kameru, stavim je na sto i budem divlja. Samo sam imala nameru da ljudi vide moj novi donji veš, na primer - rekla je Ivana.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

 

 

A kad je već priznala da voli da se opusti uz čašu vina, onda je otkrila i kome šalje poruke kada popije nekoliko čaša:

- Ali ja uvek šaljem neke potpuno idiotske poruke posle vina. Nije najluđe ali uvek kao: 'E sad ću poslati poruku!' Bezveze, ili nekim sa kim ne pričam, ili nekom ko mi se sviđa ili tako… Bezveze, ništa, ništa specijalno - iskrena je bila glumica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading