SVI DETALJI BURNOG RASKIDA ALEKSANDRE I PECE: Raspopović prevario Subotićevu, TREŠTALO IZ STANA PARA, LUPALI VRATIMA, URLALI!

Autor:

Zabava

29.06.2021

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni detalji burnog raskida Aleksandre i Pece!

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Peca prevario Aleksandru!

Aleksandra Subotić raskinula je vezu sa 20 godina starijim verenikom Predragom Raspopovićem Pecom, s kojim ima sina, a o čemu je obavestila javnost kasno u noć na Instagramu.

Iako je oko ponoći objavila da je ostavila Pecu na storiju, ubrzo je objavu obrisala, kao i sve zajedničke slike. Šuška se da je razlog njihovog raskida to što ćerka Ljube Pantović želi da uđe u Zadrugu 5 s detetom, s čime se Raspopović nije složio, a komšije sada otkrivaju da se iz stana čula svađa.

"Do svađe je došlo negde oko 20 sati i trajala je celu noć. Čula se ogromna buka iz njihovog stana, a zatim i iz hodiika", rekao je jedan od stanara zgrade u kojoj žive Aleksandra i Predrag i dodao:

"U jednom trenutku sam zatekao Aleksandru kako lupa na vrata stana i urla 'Sad će da vidi koga će on da vara'", prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Baja

29.06.2021 11:08

strašno