(VIDEO) PET MESECI SAM KRVARIO ZBOG KAJTA: Snimak u kom Gru govori kakve je nezgode imao, a ONDA GA JE OMILJENI SPORT ODVEO U SMRT!

Autor:

Zabava

11.06.2021

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati reper Dalibor Andonov Gru poginuo je 9. septembra 2019. godine kada ga je, tokom vožnje kajta, vetar zabacio u vodu nakon čega se utopio.

RepublikaFoto: youttube/SKY PLUS
Dalibor Andonov Gru

Gru, koji je bio strastveni ljubitelj kajta, kobnog dana je pokušavao da okupi ekipu koja bi išla s njim na Dunav u Zemunu da upražnjavaju omiljeni sport, uprkos prejakoj Košavi što ga je koštalo života. Iako su mnogi mislili da Gru nije bio svestan opasnosti koju nosi vožnja kajta, sada se pojavio snimak koji dokazuje upravo suprotno. 

Reper je do detalja opisivao teške povrede koje mu je uzrokovao kajt od samog početka upražnjavanja ovog ekstremnog sporta:

RepublikaFoto: instagram.com/Dalibor Andonov Gru
Stradao od omiljenog sporta... Gru

- Sa kajtom može da se desi mnogo loših stvari- kazao je tada Gru , a kada ga je voditeljka Rada Radenović pitala šta mu se to najgore dogodilo on je otkrio kakve je nezgode imao:

- Bilo je svega i svačega, bilo je, ne znam, glisiranja po plaži na grudima 20 metara. U Egiptu te godine kada sam učio da vozim, 2005. godine, držali smo tamo neki klub, restoran, nekih šest, sedam meseci koji je bio stvarno dobar izgovor za jedno letovanje od sedam meseci. Tako da sam jedno pet meseci tamo vozio kajt i pet meseci sam bio krvav. Tadašnja devojka, a sadašnja supruga, morala je svakog jutra da menja posteljinu - kroz osmeh je pričao Gru ne sluteći da će od ovog sporta i stradati. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading